A plouat cu nunți! Vlad Zamfirescu s-a cununat și el religios cu Diana Roman! Adina Buzatu: „S-au potrivit perfect!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Început de toamnă în forță, cu nunți pe bandă rulantă! Se pare că toamna se numără nu doar bobocii, dar și perechile de îndrăgostiți care ajung la altar. Doi mari actori, Vlad Zamfirescu și Denis Hanganu, au îmbrăcat costumul de ginerică în weekend. Și Ioana, sora Gorgianei Lobonț, s-a măritat.

Lumea bună a scenei românești a dansat și a petrecut tot weekendul. Cunoscuții actori Vlad Zamfirescu și Denis Hanganu și-au programat nunțile, la concurență.

Vlad Zamfirescu, fiul actorilor Florin Zamfirescu și Valeria Sitaru, s-a cununat religios, sâmbătă 9 septembrie, cu aleasa inimii sale Diana Roman, și ea o cunoscută actriță.

Vlad Zamfirescu (49 de ani), actor, regizor, manager la Teatrul Bulandra, și frumoasa actriță Diana Roman (32 de ani), angajată a Teatrului Nottara, au făcut cununia civilă în luna mai, iar acum au pășit împreună la altar. Cununia religioasă a avut loc la Parohia Oțetari, iar nașii cuplului de actori au fost Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga.

Nunta a avut loc în aer liber, pe terasa Teatrului Național, unde invitații, în mare parte colegi de breaslă, au dansat și s-au distrat până în zori. De la petrecere nu au lipsit: Ana Odagiu, Elira Deatcu, Marius Manole și Andreea Chirițescu.

Adina Buzatu i-a făcut costumul de ginere lui Vlad Zamfirescu 

Mireasa, mai tănără cu 17 ani decât mirele, a strălucit într-o rochie albă, de prințesă. Vlad Zamfirescu a optat, la rândul lui, pentru un costum de ginere foarte elegant, compus din pantaloni, vestă neagră și sacou de culoare gri. Stilista Adina Buzatu a fost cea care l-a îmbrăcat pe actor după ultimele tendințe.

Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fixzic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton.

Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan.

În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice.  Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.

Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă.

Vlad a adoptat o ținută de dandy modernm iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a declarat Adina Buzatu, în exclusivitate pentru Click!

Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit publică în decembrie 2021, imediat după divorțul secret de fosta soție Mihaela, cu care actorul are doi copii Ștefan (14 ani) și Matei (16 ani).

Nuntă mare și în „Clanul”! Denis Hanganu s-a însurat cu Raluca, de profesie medic chirurg!

Denis Hanganu și Raluca, nuntă de vis la Snagov Sursa: Instagram
Denis Hanganu și Raluca, nuntă de vis la Snagov Sursa: Instagram

Pe 8 septembrie, protagonistul serialului Clanul (de la ProTV), șarmantul actor Denis Hanganu (29 de ani) a pășit și el la altar alături de iubita sa Raluca, de profesie medic chirurg, după o relație de 5 ani.

Cei doi au făcut o nuntă de basm pe malul lacului Snagov, acolo unde mirii au petrecut alături de invitații lor într-un decor de basm, în mijlocul naturii. De la petrecerea de vis nu puteau să lipsească colegii actorului din serialul „Clanul”, care va începe luni, la Pro TV (ora 20.30).

Printre vedetele care au participat la nuntă s-au numărat: Elvira Deatcu, George Mihăiță, Cătălina Grama și Paul Ipate, Marian Olteanu, George Ivașcu, Vladimir Drăghia și soția sa. Mirele Denis a ales să poarte un costum negru cu papion, elegant, în timp ce mireasa a optat pentru simplitate, strălucind într-o rochie albă, simplă, decupată pe un picior.

Ioana, sora Georgianei Lobonț s-a măritat!

Ioana, sora solistei Georgiana Lobont, a îmbracat și ea rochia de mireasă în weekend. Sora Georgianei s-a căsătorit, sâmbătă, civil si religios, la Gherla, cu alesul inimii ei, Mihai. Nunta a fost una spectaculoasă, cu 400 de invitați.

„După șapte ani de la căsătoria mea, acum am avut o altă nuntă în familie. 200 de plăsuțe cu mărturii, au fost 400 de invitați. Mami a făcut 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă”, a anunțat solista pe contul de Instagram.

Ioana a strălucit la brațul proaspătului său soț într-o rochie de prințesă, brodată, din dantela fină și accesorizată cu pietre semiprețioase, cusute manual.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net