Actri╚Ťa Diana Roman, goal─â la fereastr─â. Iubita lui Vlad Zamfirescu a pozat nud

24 ianuarie 2022

Actri╚Ťa Diana Roman (30 de ani) a afi╚Öat pe Instagram poze ├«n care apare f─âr─â haine, spre delirul ╚Öi deliciul fanilor virtuali. Femeia cu care actorul Vlad Zamfirescu are o rela╚Ťie, dup─â divor╚Ť, arat─â superb la cei 30 de ani ai ei.

image
Diana Roman și Vlad Zamfirescu. Fotografii: Facebook / colaj Click!

Diana Roman nu mai este fata inocent─â pe care o vedeam ├«n seriale precum "├Ängeri pierdu╚Ťi", ├«n 2013, sau ├«n ÔÇ×Fetele lu' dom' Profesor", ├«n 2014. Diana este acum o femeie superb─â, con╚Ötient─â de sex-appeal-ul ei, care se iube╚Öte cu un celebru actor, regizor ╚Öi director de teatru, nimeni altul dec├ót Vlad Zamfirescu (47 de ani), dup─â cum Click! a dezv─âluit, ├«n exclusivitate, luna trecut─â.

Diana Roman este discret─â cu via╚Ťa personal─â, ├«ns─â azi a ╚Ťinut s─â transmit─â un mesaj subtil, pe pagina ei de Instagram. A publicat dou─â fotografii de revist─â, cu ea goal─â, cu fa╚Ťa la fereastr─â, al─âturi de mesajul: "Please, talk behind my back" (n.r. V─â rog, vorbi╚Ťi ├«n spatele meu), dorind probabil s[ transmit─â c─â nu o intereseaz─â ╚Öi c─â nu este afectat─â de b├órfe. 

image
Diana Roman, ipostaz─â senzual─â, pe Instagram

Diana arat─â superb ├«n aceast─â ipostaz─â, deloc vulgar─â, dar foarte senzual─â. Linia umerilor, semiprofilul, p─ârul lung, blond, cu bucle, au fost detalii apreciate de fanii ei virtuali, care au complimentat-o. "E╚Öti foarte, foarte frumoas─â", "Cea mai dr─âgu╚Ť─â poz─â' sunt doar c├óteva dintre mesajele primite.

image
Diana Roman s-a pozat goal─â, la fereastr─â. Foto: Instagram

Diana Roman și Vlad Zamfirescu s-ar fi mutat împreună

Click! a dev─âluit, ├«n premier─â, divor╚Ťul lui Vlad Zamfirescu, care a decis s─â se despart─â de so╚Ťia sa, Mihaela, dup─â 21 de ani de mariaj. Cei doi au ├«mpreun─â doi b─âie╚Ťi, care au r─âmas ├«n grija mamei, dar care au o rela╚Ťie excelent─â ╚Öi cu tat─âl, mai ales c─â ╚Öi ei cocheteaz─â cu actoria. Directorul Teatrului Bulandra ╚Öi t├ón─âra actri╚Ť─â Diana Roman s-ar fi mutat ├«mpreun─â ╚Öi tot ├«mpreun─â apar ╚Öi pe afi╚Öul piesei de teatru "Pe o p├ónz─â de p─âianjen", care se joac─â la TNB, ├«n regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribu╚Ťie mai fac parte Mirela Opri╚Öor, Andi Vasluianu ╚Öi Marius Manole. Dina Roman ╚Öi iubitul ei, Vlad Zamfirescu, au mai colaborat ╚Öi la pelicula "Videochat", tot ├«n regia fiului lui Florin Zamfirescu. 

stanga
dreapta
diana roman (2) png
diana roman (4) png
diana roman (1) png
diana roman (3) png
diana roman11 png
piesa teatru vlad zamfirescu diana roman jpg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bianca dragusanu
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg