Actrița Diana Roman, goală la fereastră. Iubita lui Vlad Zamfirescu a pozat nud

Ultima actualizare:

Actrița Diana Roman (30 de ani) a afișat pe Instagram poze în care apare fără haine, spre delirul și deliciul fanilor virtuali. Femeia cu care actorul Vlad Zamfirescu are o relație, după divorț, arată superb la cei 30 de ani ai ei.

Diana Roman și Vlad Zamfirescu. Fotografii: Facebook / colaj Click!
Diana Roman și Vlad Zamfirescu. Fotografii: Facebook / colaj Click!

Diana Roman nu mai este fata inocentă pe care o vedeam în seriale precum "Îngeri pierduți", în 2013, sau în „Fetele lu' dom' Profesor", în 2014. Diana este acum o femeie superbă, conștientă de sex-appeal-ul ei, care se iubește cu un celebru actor, regizor și director de teatru, nimeni altul decât Vlad Zamfirescu (47 de ani), după cum Click! a dezvăluit, în exclusivitate, luna trecută.

Diana Roman este discretă cu viața personală, însă azi a ținut să transmită un mesaj subtil, pe pagina ei de Instagram. A publicat două fotografii de revistă, cu ea goală, cu fața la fereastră, alături de mesajul: "Please, talk behind my back" (n.r. Vă rog, vorbiți în spatele meu), dorind probabil s[ transmită că nu o interesează și că nu este afectată de bârfe. 

Diana Roman, ipostază senzuală, pe Instagram
Diana Roman, ipostază senzuală, pe Instagram

Diana arată superb în această ipostază, deloc vulgară, dar foarte senzuală. Linia umerilor, semiprofilul, părul lung, blond, cu bucle, au fost detalii apreciate de fanii ei virtuali, care au complimentat-o. "Ești foarte, foarte frumoasă", "Cea mai drăguță poză' sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Diana Roman s-a pozat goală, la fereastră. Foto: Instagram
Diana Roman s-a pozat goală, la fereastră. Foto: Instagram

Diana Roman și Vlad Zamfirescu s-ar fi mutat împreună

Click! a devăluit, în premieră, divorțul lui Vlad Zamfirescu, care a decis să se despartă de soția sa, Mihaela, după 21 de ani de mariaj. Cei doi au împreună doi băieți, care au rămas în grija mamei, dar care au o relație excelentă și cu tatăl, mai ales că și ei cochetează cu actoria. Directorul Teatrului Bulandra și tânăra actriță Diana Roman s-ar fi mutat împreună și tot împreună apar și pe afișul piesei de teatru "Pe o pânză de păianjen", care se joacă la TNB, în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuție mai fac parte Mirela Oprișor, Andi Vasluianu și Marius Manole. Dina Roman și iubitul ei, Vlad Zamfirescu, au mai colaborat și la pelicula "Videochat", tot în regia fiului lui Florin Zamfirescu. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net