Georgiana Lobonț, vacanță de lux alături de soț: „De-asta muncesc, să-mi permit să-mi trăiesc viața cum vreau”. Ce destinație a ales artista

Ultima actualizare:

Georgiana Lobonț (29 de ani) are un program de cântări foarte aglomerat și, pentru că simțea că nu mai poate, artista a decis împreună cu soțul ei să își ia împreună o vacanță de câteva zile.

Destinația aleasă a fost Ibiza și având în vedere că au plecat fără cei doi copii ai lor și o gașcă de prieteni îi aștepta acolo, deja cântăreața și soțul ei, Rareș Ciciovan, au început să își facă de cap. Au și ieșit în club prima seară, la Ushuaia Ibiza, și l-au așteptat nerăbdători pe Tiesto. 

Au dat uitării episodul divorțului

“Mergem în vacanță. Doar noi doi. Pentru prima dată!”, a anunțat cântăreața pe rețelele de socializare.

“Prima și ultima dragoste”, a mai scris apoi Georgiana Lobonț în dreptul unei poze din club cu ea și soțul ei! Artista este pe val și este foarte îndrăgită, fiind foarte solicitată la concerte și evenimente așa că agenda ei din ultima perioadă a fost arhiplină. Mai ales după ce a pierdut și cea de-a treia sarcina  care s-a oprit din evoluție la șapte săptămâni, Georgiana Lobonț avea nevoie de timp pentru ea.

“Așa mă simt de parcă plutesc…parcă visez. Am avut zile pline în august. În fiecare zi am tras din greu dar am știut că închei luna cu ceva ce îmi va aduce multă satisfacție și relaxare. De ceva timp am învățat să mă prețuiesc mai mult, să contez eu mai mult pentru mine, să pun preț pe mine, să am grijă de mine, să mă răsfăț, să fac lucruri care să-mi aducă satisfacție interioară, liniște, bucurie. Până la urmă muncim cât muncim și ne zbatem dar dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu o va face. O dată pe lună mă relaxez undeva. De-asta muncesc ca să-mi permit să-mi trăiesc viața cum vreau și familia mea la fel. Oricum viața despre asta este…despre a fi trăită frumos. E prea scurtă și nu ne ajunge timpul s-o vedem din toate unghiurile ei bune și mult prea scurtă ca să ne încărcăm creierul cu ceva ce nu ne face bine.

Vă trimit o îmbrățișare mare. Visele chiar devin realitate. Eu îmi trăiesc visul zi de zi!”, a transmis Georgiana Lobonț, mult mai relaxată din piscina vilei închiriate în Ibiza.

Georgiana Lobonț are deja doi copii, un băiețel, pe Edi, de 5 ani, care împlinește 6 ani în luna decembrie, și pe Irina, fetița ei de 4 ani și 4 luni. Spera și visa să mai aibă un al treilea copil, despre care vorbea destul de des în ultima perioadă, dar nu a fost să fie acum. Nu s-a lăsat însă învinsă de toate sentimentele de durere care i-au dat târcoale în această perioadă, din contră, a cântat cu aceeași pasiune și dedicare, considerând că trebuie să își trăiască viața și să se bucure de ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net