Dinu Maxer muncește cot la cot cu cei doi copii pe litoral! Cum îl ajută Andreas și Maysa: „Acum suntem în formulă completă”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (48 de ani) a muncit toată vara pe litoralul românesc având program la Hotelul Majestic din Mamaia.

Artistul mai are spectacole până pe 2 septembrie, atunci când se termină sezonul și are ajutoare de nădejde, mai precis, lucrează la programul pentru copii cu Andreas (12 ani și jumătate) și Maysa (3 ani și jumătate), copiii pe care îi are din căsătoria cu fosta lui soție, Deea Maxer.

„Facem spectacolul de copii de la Majestic – Mamaia împreună de 2 ani de zile și acum suntem în formulă completă, cu Maysa și Andreas. Andreas le cânta copiilor câte o piesă în fiecare seară fiind cel mai titrat copil cântăreț, având peste 10 piese proprii și videoclipuri. Vom rămâne împreună aici până la finalul contractului de la mare, adică până pe 2 septembrie.

Maysa este foarte încântată de faptul că urcă pe scenă împreună cu noi, ea este aici alături de mine și de fratele ei mai mare și îl roagă mereu pe Andreas să o lase să danseze atunci când cânta el. Iar la programul pentru copii, la minidiscoteca, știe toate coregrafiile de la 2 ani și jumătate”, ne-a mărturisit Dinu Maxer foarte mândru de Andreas și Maysa.

Au stat la plajă, ca o familie, cu noua iubită a lui Maxer

Cei doi copii ai lui Dinu Maxer  sunt deja familiarizați cu iubita artistului, Magdalena Chihaia, și ea actriță și artistă în toată regula, o dansatoare de salsa veritabilă. Dinu Maxer deja le-a prezentat-o pe Magdalena copiilor săi, aceștia au acceptat-o și se distrează cu toții la plajă, ca o adevărată familie.

„O zi de plajă ca la carte...în sfârșit marea e caldă...am stat o oră în mare cu Andreas, ne-am jucat în nisip cu Maysa și cu Magda, am mâncat porumb fiert,  am stat pe nisip...ca pe vremuri!

Apropo, am găsit un petec de nisip în "deșertul" din Mamaia care este o tocătură presată de scoici (nicio legătură cu nisipul cu care se mândrea stațiunea acum câțiva ani!)”, a povestit Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, Dinu Maxer și noua lui iubită și-au oficializat relația, recunoscând astfel că sunt împreună.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", spunea Magdalena Chihaia, în urmă cu o săptămână, pentru Click!

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit la începutul acestei primăveri, după 18 ani de iubire și 14 ani de căsătorie. Chiar dacă amândoi au acum pe altcineva alături și s-au afișat cu alți parteneri de viață, Dinu și Deea Maxer își cresc împreună copiii și se ocupă de educația lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net