Deea Maxer l-a taxat dur pe Dinu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Eu îi generez venituri. Am divorțat și pe plan muzical”

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Deea și Dinu Maxer au decis să pună capăt căsniciei lor și să meargă pe drumuri separate. Ea, alături de noul ei iubit, Robert Drilea, iar Dinu Maxer și-a găsit și el dragostea și și-a refăcut viața. 

Cum se înțeleg acum Deea și Dinu Maxer / foto: Arhivă Click!
Cum se înțeleg acum Deea și Dinu Maxer / foto: Arhivă Click!

Recent, în cadrul unui interviu, Deea Maxer a vorbit despre viața profesională și personală de după divorț. Ea a mărturisit că păstrează legătura cu fostul soț, în ceea ce privește copiii pe care îi au împreună, dar și afacerile în care amândoi sunt implicați. 

Cum se înțeleg acum Deea și Dinu Maxer 

Bruneta a mărturisit că, deși nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor ei, încă sunt nevoiți să țină legătura, prin prisma afacerilor pe care le au împreună. 

„Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de busnisse-ul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani.

Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot businessul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări.”, a mărturisit Deea Maxer, într-un interviu pentru cancan.ro

De asemenea, aceasta a ținut să puncteze faptul că businessul în care ambii sunt implicați nu are un „șef”, însă ea este cea care îi generează venituri. 

 „În compania aceasta, nimeni nu are șef. Aș putea spune că-i generez venit, nu că-i sunt șefă.”, a continuat ea, pentru sursa amintită. 

Deea Maxer: „Am divorțat și pe plan muzical” 

În ciuda faptului că ani de zile au făcut o echipă pe cinste pe plan muzical, acum Deea nu mai vede rostul formării unei echipe pe scenă, atunci când sunt invitați la evenimente. De asemenea, au convenit să ia evenimente împreună, însă vor cânta separat.

„Proiectul meu oriental nu-l implica pe Dinu. Dar în momentul de față mi-l manageriez singură. Acest proiect se vinde în hoteluri, în cazinouri, e foarte solicitat.

Există solicitări de evenimente în continuare, pe care să le prezentăm împreună. Sau la care să fim solicitați, în cadrul aceluiași eveniment, dar fiecare cu programul lui. Dinu cu programul lui de muzică de petrecere, o jumătate de oră, o oră, cât cântă, iar eu, de-a lungul serii, cu programul meu oriental. Probabil vor mai fi evenimente la care ne vom intersecta. Noi nu spunem nu, am convenit împreună să luăm astfel de evenimente. Adică nu vom refuza, de exemplu, dacă la o nuntă ne vor pe amândoi să cântăm.

Dar nu vom cânta împreună. Sunt convinsă de asta, nu-și mai are sensul. Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. În niciun caz. Efectul frumos era atunci când formam un cuplu și-n viața personală, și-n cea profesională. Atunci ne completam. Odată ce am divorțat, clar am divorțat și pe plan muzical.”, a mai spus Deea Maxer, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net