De ce și-a făcut Dinu Maxer atâtea operații estetice? Motivul te va surprinde: „Nu trebuie să ai frunte de tractorist”

#Exclusiv Click!

A fost divorțul de vină, sau a fost vârsta?! Nicidecum! Dinu Maxer a spus lucrurilor pe nume, în premieră, și a explicat, pentru Click!, de ce a a apelat atât de des, în ultima perioadă, la operațiile estetice.

Nu trecea bine luna și Dinu Maxer mai bifa o vizită, chiar două la medicul estetician. Artistul a început cu operațiile estetice încă de anul trecut, înainte de divorțul de Deea. Atunci și-a făcut primele intervenții de amploare, pe care le-a și recunoscut!

A mers, inițial, la doctorul estetician al Deei, a bifat o blefaroplastie și mai multe injectări cu botox. Artistul de la Axxa are și patru implanturi de păr la activ.

Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut.

Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel.

Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajusta pleopele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat atunci Dinu Maxer, pentru Click!

Dinu Maxer: „Nu ai cum să arăți ca un tractorist!”

Dinu Maxer (49 de ani) explica atunci că se apropie de vârsta de 50 de ani și că a simțit nevoia de a merge la estetician.

Ulterior a venit divorțul de Deea, care a luat prin surprindere pe toată lumea. După despărțirea de Deea, Dinu a devenit clientul fidel al clinicilor de înfrumusețare, unde a mai bifat, aproape lunar, câteva intervenții estetice, non invazive, botoxul devenind prietenul lui.

Deși toată lumea a crezut că Dinu Maxer vrea să întinerească subit pentru a-și găsi o nouă iubită, motivul pentru care solistul de la Axxa a apelat la aceste proceduri estetice a fost cu totul altul.

Eu sunt adeptul tratamenteleor estetice care tratează o problemă reală. Eu aveam niște sprâncene de Stan și Bran! Să înțeleagă lumea că eu din acest motiv am apelat la botox.

Am vrut să nu mi se mai vadă nici ridurile de expresie. Am făcut în locurile în care nu s-a prins prima dată. Putem să le explicăm oamenilor că nu trebuie neapărat să ai frunte de tractorist! N-ai cum să arăți așa atâta timp cât există medicina estetică!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Artistul ne-a mai spus că s-a oprit deocamdată și nu mai are de gând să mai apeleze la medicina estetică, cel puțin pentru o perioadă bună de timp.

Dinu Maxer împlinește pe 27 noiembrie 50 de ani și a divorțat de soția lui, Deea, la finalul lunii martie, după 18 ani de căsnicie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net