Dinu Maxer, vacanță alături de copii și de actuala iubită. Ce destinație au ales

Ultima actualizare:

În timp ce Deea Maxer și-a sărbătorit ieri (miercuri – n.r) actualul partener de viață, cu un tort delicios și o surpriză pe cinste, postând mai multe mesaje siropoase pe contul său de socializare, Dinu Maxer (49 de ani) era și el fericit în brațele actualei sale iubite, Magdale Chihaia, pe litoralul românesc. Cei doi nu au fost singuri, ci alături de Andreas și Maysa, copii pe care Dinu îi are împreună cu Deea.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii săi din mediul online, cântărețul a publicat, în urmă cu puțin timp, mai multe imagini cu el și cu cei doi copii ai săi, de la malul Mării Negre. Din imaginile postate lipsește actuala iubită, Magdalena Chihaia, însă Dinu a ținut să menționeze în mesajul postat, în dreptul fotografiilor, că este și ea alături de ei.

„O zi de plajă ca la carte… în sfârșit marea e caldă... am stat o oră în mare cu Andreas...ne-am jucat în nisip cu Maysa și cu Magda, am mâncat porumb fiert...am stat pe nisip...ca pe vremuri! Apropo...am găsit un petec de nisip în <deșertul> din Mamaia, care este o tocătură presată de scoici (nici o legătură cu nisipul cu care se mândrea stațiunea acum câțiva ani!)”, este mesajul publicat de Dinu Maxer, pe contul personal de Facebook.

Cunoaștere în tăcere

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au ales, pentru o perioadă scurtă de timp, să își acorde timp unul pentru celălalt, pentru a vedea dacă sunt compatibili și pot forma o familie împreună. Așa că timpul a trecut, iar cei doi au ales să își oficializeze relația, mai ales că ultima perioadă de timp au petrecut-o împreună: au lucrat împreună, s-au distrat unul alături de celălalt și s-au relaxat.

 Prin urmare, după cele întâmplate, Magdalena Chihaia a luat atitudine și a recunoscut oficial relația lor de iubire.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", spunea aceasta, în urmă cu o săptămână, pentru Click!

Click! spune

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit la începutul acestei primăveri, după 18 ani de iubire și 14 ani de căsătorie. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au decis să rămână în relații civilizate de dragul celor doi micuți pe care îi au împreună. Ba mai mult, Deea și Dinu locuiesc în același bloc, unul la etajul doi și celălalt la etajul patru. Totul pentru ca cei doi micuți...să nu stea separați!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net