Bombă în showbiz! Presupusa iubită a lui Dinu Maxer confirmă relația cu artistul: „Da, suntem împreună”

Dinu Maxer iubește din nou, iar cea care îi face zilele fericite și nopțile fierbinți este actriță, Magdalena Chihaia. După lungi speculații cum că cei doi ar fi împreună, iată că noi am reușit să obținem, în exclusivitate, confirmarea idilei lor amoroase din partea șatenei.

Noua iubită a lui Dinu Maxer confirmă relația cu artistul / Sursă foto: Click!
Noua iubită a lui Dinu Maxer confirmă relația cu artistul / Sursă foto: Click!

Iubita lui Dinu Maxer confirmă relația cu artistul

Dinu Maxer se recăsătorește? După ce la începutul lunii martie artistul a ales să divorțeze de Deea după 18 ani de iubire și 14 ani de căsătorie, se pare că după mai multe încercări eșuate, a găsit o fată la locul ei, cu care are planuri serioase. Cei doi, în această vară, se află pe litoral, unde muncesc de zor pentru a strânge ban pe ban. Se pare că cei doi fac echipă foarte bună când vine vorba de muncă.

În urmă cu câteva săptămâni au apărut imagini pe conturile lor sociale în care dădeau de înțeles că este mai mult decât o relație de prietenie între ei, dar s-au ferit până acum să ofere orice declarație. Însă timpul a reușit să îi ajute și să se lămurească singuri că sunt unul pentru celălalt și merită să își mai acorde o șansă iubirii. Contactată de Click, actuala parteneră de viață a lui Dinu Maxer a confirmat speculațiile care plutesc de ceva timp în aer în ceea ce privește idila lor amoroasă. „Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", ne-a spus Magda.

Deea Maxer, fericită alături de Robert Drilea

După separarea de bărbatul cu care are doi copii, bruneta și-a găsit și ea fericirea în brațele lui Robert Drilea, cu care petrece din ce în ce mai mult timp. Dorm unul la celălalt acasă, gătesc împreună, merg în vacanțe amândoi și, ce este cel mai important este că fiica sa, Maysa, se înțelege perfect cu actualul partener al Deei.

Click! spune

Chiar dacă Dinu și Dinu Maxer au ales să divorțeze, cei doi au rămas în relații civilizate, de prietenie, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Ba mai mult, cei doi locuiesc în același bloc: unul la etajul doi și celălalt la etajul patru, această decizie a celor doi venind din dorința ca micuții lor, Andreas și Maysa, să nu stea separați.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net