Colaborarea momentului! Jorge și Georgiana Lobonț pregătesc o mega surpriză pentru admiratorii lor! „Trăiască mirii!”

Jorge  (40 ani) și Georgiana Lobonț (29 ani) s-au pus repede de acord să colaboreze pentru o super piesă pe care o vor lansa curând și care i-a luat cumva și pe cei doi artiști prin surprindere.

Totul s-a desfășurat pe repede înainte, cum se zice, și imediat au filmat și un videoclip pe plajă, cu un ansamblu, ei doi îmbrăcați în alb, clip în care Georgiana Lobonț pare a fi mireasa lui Jorje, căci îndrăgita artistă apare și cu un voal alb pe cap la malul marii. Așadar surprizele se vor ține lanț!

Jorge și Georgiana Lobonț au pregătit multe surprize

„Pe 26 mai lansăm cea mai tare melodie, o colaborare inedită, Jorge și Georgiana Lobonț. A venit foarte natural și organic această colaborare și abia aștept să ascultați melodia. Nu vreau să vă dau prea multe detalii! Ați văzut acolo un voal....un ansamblu, mai bine așteptați până  pe 26 mai și o s să vedeți și o să și ascultați melodia!", ne-a mărturisit Jorge, nerăbdător.

„Lansăm o rachetă intrenațională!", spune Jorge. Iar Georgiana Lobonț se bucură foarte tare pentru această colaborare mult așteptată! 

„Oameni buni, facem un story să vă arătăm cât de frumoși suntem îmbrăcăți în alb, ca un mire și o mireasă! Să știi ca eu chiar mă bucur de această colaborare! Este pentru prima oară când noi doi ne întâlnim și în viața reală și chiar e un super om", a completat și Georgiana Lobonț. "Trăiască mirii! Eu nu am spus nimănui de colaborarea noastră până când nu m-am întâlnit cu tine!", a mai adăugat și Jorge, fostul concurent Survivor România 2023.

După ce a filmat clipul la mare, artistul a mers în vizită la nașa băiețelului său, Andreea Bănică, la hotelul pe care artista îl are în Eforie Nord.

Georgiana Lobonț, super îndrăgostită

În ciuda zvonurilor care au tot apărut despre relația ei și despărțire,  Georgiana Lobonț este super îndrăgostită de soțul ei, Rareș Ciciovan, și profită de fiecare ocazie pentru a se afișa alături de partenerul ei de viață, mereu cu zâmbetul pe buze sau ținându-l de mână, așa cum s-a întâmplat și în Constanța, la filmarile videoclipului cu Jorge, atunci când au fost într-o pauză de masă și au mers împreună la restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net