Ce gest incredibil a făcut Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina. Cu durere, a făcut anunțul: „Le dau...”

Georgiana Lobonț a trecut, recent, printr-o dramă în viața personală. Artista a pierdut cea de-a treia sarcină, pe care o și făcuse publică, încă din primul trimestru. După greaua pierdere, solista a luat decizia de a dona cele patru cărucioare, care au aparținut copiilor ei, pentru mamele nevoiașe.

Georgiana Lobonț are doi copii, un băiețel, pe nume Edi, în vârstă de 5 ani, și pe Irina, fetița ei, în vârstă de 4 ani și 3 luni. Cum copiii au crescut acum, artista s-a gândit să facă un gest caritabil și să doneze cele patru cărucioare, care au aparținut prichindeilor, către mai multe mame nevoiașe, fără posibilități materiale.

Geogiana a luat această decizie după ce a pierdut cea de-a treia sarcină. Artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, erau în culmea fericirii când au aflat că vor mai avea un copilaș și sperau că vor folosi cărucioarele, dar și lucrușoare de la ceilalți doi copii, pentru cel de-al treilea. Iată, însă, că la ultimul control au primit tragica veste.

Georgiana Lobonț donează toate cărucioarele copiilor!

Vrem să donăm aceste patru cărucioare care au fost ale copiilor noștri, Edi și Iri, unor familii cu copii care au cu adevărat nevoie de ele.

O să alegem cazurile din comentariile lăsate de voi despre familiile pe care le cunoașteți și știți că le-ar fi de ajutor. Lăsați-ne o mică povestioară ca să ne fie mai ușor iar apoi, noi vom reveni cu un mesaj privat”, a anunțat vedeta, pe pagina ei de socializare.

Cărucioarele și-au găsit aparținători, în câteva secunde, mămicile nevoiașe apelând imediat la artistă și lăudând gestul acesteia.

Georgiana Lobonț: „Nu sunt supărată deloc!”

La începutul lunii iulie, artista Gerogiana Lobonț (29 de ani) a anunțat cu mare bucurie că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sarcina de șapte săptămâni s-a oprit, însă, din evoluție pe 2 august, iar solista s-a văzut nevoită să recurgă la o intervenție chirurgicală.

Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme. Dar, la a treia s-a întâmplat ceva… Aceasta este o poză făcută înainte să intrăm la controlul bebelușului. Eram fericiți și nerăbdători… Ne gândeam doar la ce urmează frumos, să auzim inimioara cum bate…și nu îmi trecea prin cap ce va urma…

Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor, cu care i-am născut pe copii ,este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea…doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…Sarcina s-a oprit din evoluție”, a dat artista trista veste, pe pagina ei de Instagram.

Solista a trecut, până la urmă peste șoc, și acum se simte mult mai bine, fiind împăcată cu situația.

Să știți că nu sunt supărată deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este placut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul.

Dar, viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși. Avem și fetiță și un băiețel, deci înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu”, le-a mărturisit, recent, artista fanilor ei.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net