A pierdut copilul! Sarcina Georgianei Lobonț s-a oprit din evoluție: „Am așteptat să-i ascultăm inimioara”

Ultima actualizare:

La începutul lunii iulie, Georgiana Lobonț (29 de ani) era în culmea fericirii. Îndrăgita artistă și-a anunțat familia, din mașină, în timp ce era în drum spre mai multe evenimente, că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Acum, Georgiana Lobonț, a dat o veste tristă! Sarcina de șapte săptămâni s-a oprit din evoluție și a fost nevoită să recurgă la o mică intervenție. Artista a explicat, în detaliu, prin ce a trecut, pe pagina ei de Instagram.

Georgiana Lobonț are doi copii, un băiețel, pe Edi, de 5 ani, care împlinește 6 ani în luna decembrie, și pe Irina, fetița ei de 4 ani și 3 luni. Își dorea să mai aibă un al treilea copil, despre care vorbea destul de des în ultima perioadă.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara”

„Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme. Dar la a treia s-a întâmplat ceva… Aceasta este o poză făcută înainte să intrăm la controlul bebelușului. Eram fericiți și nerăbdători… Ne gândeam doar la ce urmează frumos, să auzim inimioara cum bate…și nu îmi trecea prin cap ce va urma…”, a început să povestească Georgiana Lobonț, care s-a dus la controlul pentru sarcină împreună cu cei doi copii mai mari, pentru a auzi inima bebelușului din burtică pentru prima dată. Dar în loc de bucurie, a plecat de la cabinetul medicului copleșită de tristețe.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea…doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…Sarcina s-a oprit din evoluție.

Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mama a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta este cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment. Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct, oprind filmarea. Vroiam să filmez ca să îi arătăm și lui tati, dar a trebuit să îi dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop.

Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să îmi exprim bucuria și să vi-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată…Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva”, spune, mâhnită, artista.

Georgiana Lobonț se simte bine acum, dar are sufletul trist. Artista se gândește că poate a depus prea mult efort după ce a aflat că este însărcinată, având în vedere programul ei extrem de încărcat.

„Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine! Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva, Cred în el cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag. Poate că am depus prea mult efort…poate că…sunt multe lucruri la care am stat și m-am gândit, dar până la urmă sunt fericită că am primit această binecuvântare de a fi mamă. Am și fetiță și băiețel. Dumnezeu știe cel mai bine prin ce trebuie să trecem”, a mai punctat cântăreața.

A sărbătorit 7 ani de căsnicie

În ziua în care a făcut intervenția de aspirare a embrionului, a trebuit să își mascheze, cumva, durerea, pentru că seara avea programată o ieșire cu toată familia la restaurant, pentru a sărbători cei 7 ani de căsnicie.

„A urmat procesul de aspirare a embrionului care s-a oprit din evoluție. Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul… În ziua respectivă, adică luni, eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat. Seara am ieșit cu familia, pentru că am împlinit 7 ani de căsătorie și o sărbătoream și pe soacra mea. Dar când a venit noaptea, nu am putut să dorm…atunci am avut stări de conștientizare și durere. Mai mult e psihic, nu fizic. În același timp, sarcina era micuță. Avea 7 săptămâni când s-a oprit…”, a povestit Georgiana Lobonț.

 Sperau să mai aibă un băiat

Atunci când a dat vestea cea mare, că este din nou însărcinată și urmează să aibă al treilea copil, artista și soțul ei, Rareș Ciciovan, au plâns de fericire. Se gândeau și simțeau din tot sufletul că vor avea încă un băiat, dar se pare că nu a fost să fie. Cel puțin deocamdată.

„Ne bucurăm foarte tare, ne-am dorit copilul ăsta! Edi și Irinuca, copiii noștri, sunt foarte fericiți! Ne spun că abia așteaptă să vină bebe! Rareș a glumit că poate fac gemeni, dar noi nu avem gemeni în familie, asta se moștenește prin genă… Sunt foarte fericită! Orice să fie, dar să fie sănătos! Și eu, și Rareș, soțul meu, simțim că este băiat! Dacă Dumnezeu gândește să facem gemeni, aia e, dar nu avem gemeni în familie, cântăreț să fie!”, ne-a mărturisit, super fericită,  pentru Click!, Georgiana Lobonț, chiar după ce a dat vestea că ea și soțul ei vor deveni părinți pentru a treia oară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net