Georgiana Lobonț, adevărul despre căsnicia cu Rareș Ciciovan. Cum se înțeleg în prezent: „Mi-e foarte greu să fac pe actorul”

#Exclusiv Click!

După 7 ani de căsnicie, Georgiana Lobonț (29 ani) și soțul ei, Rareș Ciciovan (31 ani) se iubesc ca în prima zi. Par mai îndrăgostiți ca niciodată și se completează reciproc pe toate planurile, în ciuda zvonurilor de acum timp privind un posibil divorț între cei doi. 

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, de nedespărțit

Georgiana Lobonț a făcut senzație vineri seară la Berăria H. Artista a cântat acolo pentru prima oară și s-a bucurat de primirea din partea fanilor săi. O mie de oameni au cântat cu ea cele mai îndrăgite piese ale artistei care este pe val acum. Georgiana Lobonț nu merge nicăieri fără soțul ei, Rareș, care nu o scapă din ochi și îi organizează programul și concertele în cele mai mici detalii.

Cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe buze, se distrează împreună, mai ales în mașină, în timp ce călătoresc la evenimente, cântă melodiile artistei care ajung imediat în trending, dansează și se sărută drăgăstos. Având în vedere ce s-a scris și speculat despre divorțul lor anunțat chiar la un moment dat de soțul Georgianei Lobonț, Rareș Ciciovan, totul e istorie acum. Nici vorbă de așa ceva!

„Încercăm să ne păstrăm cumpătul”

Cei doi soți  sunt veseli, mereu cu zâmbetul pe buze și arată că se iubesc nespus. Ei merg înainte și își văd de treaba lor. Sunt nedespărțiți, organizați, se susțin reciproc și colaborează foarte bine împreună.

Este superb aici în seara asta și m-am simțit senzațional. Le mulțumesc tuturor celor peste o mie de oameni care au venit și au și dansat și cântat cot la cot cu noi. Eu sunt leoarcă…”, ne-a spus Georgiana Lobonț  într-o pauză de cântat. Iar soțul ei a completat-o atunci când i-am întrebat cât de mult se distrează pe drumuri când merg la concerte.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan
Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan

Mașina e casa noastră de fapt. Ați văzut că acolo avem și garderoba, acolo trebuie să ne și schimbăm, să și mâncăm. Noi ne comportăm normal. Facem ce ne vine! Încercăm să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim oameni, să fim noi, mă gândesc că și din cauza asta suntem apreciați de public pentru că nu încercăm să transmitem nimic ca să impresionăm sau să facem ceva cu un scop anume. Noi încercăm să ne urmăm cursul vieții noastre normale, să ne bucurăm de viața pe care o avem, să fim naturali... Chiar dacă avem succes, încercăm să ne păstrăm cumpătul prin muncă. Pentru că aveam foarte multă treabă, suntem mereu în priză, tot timpul avem ceva de făcut...”, a spus jumătatea Georgianei Lobonț apropo și de filmările haioase pe care cei doi le fac în mașină, cântând împreună, când sunt pe drumuri, între concerte.

„Mi-e foarte greu să mă transform pe scenă…”

Georgiana Lobonț a confirmat încă o dată cât de mult se iubește cu soțul ei. Cei doi s-au cunoscut în 2009 și de atunci au devenit nedespărțiți.

Dacă nu ne-am iubi nu am putea să muncim împreună, în primul rând, și așa s-ar transmite în comportamentul meu, în timpul cântatului. Eu când sunt tristă mi-e foarte greu să mă transform pe scenă, să fac pe actorul. Soțul meu e un manager bun. El e cel mai mare critic al meu! E un om potrivit, le gândește foarte bine, știe cum să îmi dea idei, când trebuie să fie lansate anumite piese, ne organizăm foarte bine împreună", spune Georgiana Lobonț pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net