Cristina Spătar și soțul milionar și-au tras fină celebră! Vor boteza cel de-al treilea copil al Georgianei Lobonț

Ultima actualizare:

Copilul nenăscut al Georgianei Lobonț va avea nași celebri! Georgiana și soțul ei, Rareș Ciciovan, s-au întâlnit, zilele trecute, la o masă cu Cristina Spătar și milionarul Vincențiu Mocanu și i-au tocmit nași pentru viitorul lor copil. Georgiana Lobonț (29 ani) este însărcinată cu cel de-al treilea copil și urmază să nască în luna martie 2024.

Georgiana Lobonț (29 de ani) a anunțat, recent, că este însărcinată pentru a treia oară! Sarcina a fost o surpriză până și pentru ea și soțul ei, Rareș Ciciovan, căci nu se mai așteaptau să mai aibă și al treilea copil.

Georgiana și Rareș au început să se pregătească de pe acum pentru venirea pe lume a bebelușului. Primul pas a fost făcut: au găsit nașii de botez.

Cristina Spătar: „Mulțumim că ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină în familia noastră”

Astfel, zilele trecute, solista și soțul ei s-au întâlnit la o masă cu Cristina Spătar și milionarul Vincențiu Mocanu. Din vorbă-n vorbă, cântăreața s-a hotărât și i-a tocmit nași! Cristina și noul ei soț milionar au acceptat imediat!

Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește....și de viitorul nostru finuț. Va mulțumim dragii noștri că ati ales să fim nașii îngerașului ce are să vină curând în familia noastră!”, a scris Cristina, pe Instagram, postând și o fotografie sugestivă de la masă.

Georgiana Lobonț și Cristina Spătar sunt prietene foarte bune. Georgiana a cântat la nunta Reginei R&B cu Vincențiu Mocanu, care a avut loc  la Râmnicu Vălcea.

Georgiana Lobonț va naște anul viitor în luna martie

La scurt timp după ce a aflat că este însărcinată, Georgiana Lobonț (29 de ani ) a mers la un control medical la o clinică din Constanța. Medicii i-au spus solistei că sarcina este în a cincea săptămână de evoluție și că ar urma să nască în luna martie a anului viitor.

Solista s-a văzut nevoită să anuleze și un turneu pe care-l avea de peste Ocean la începutul anului 2024, deoarece sarcina nu îi va mai permite să zboare atunci.

Ne bucurăm foarte tare, ne-am dorit copilul ăsta! Edi și Irinuca, copiii noștri, sunt foarte fericiți! Ne spun că abia așteaptă să vină bebe! Rareș a glumit că poate fac gemeni, dar noi nu avem gemeni în familie, asta se moșteneșteprin genă…

Sunt foarte fericită! Orice să fie, dar să fie sănătos! Și eu, și Rareș, soțul meu, simțim că este băiat! Dacă Dumnezeu gândește să facem gemeni, aia e, dar nu avem gemeni în familie, cântăreț să fie!”, a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, pentru Click!, Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț are deja doi copii, un băiețel, pe Edi, care împlinește șase ani în luna decembrie, și pe Irina, fetița ei de 4 ani și 3 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net