#Insula iubirii

Ce se întâmplă cu „Insula iubirii”. Radu Vâlcan rupe tăcerea: „Ce pot eu să le promit este că..”

24 septembrie 2024 9:10   PrimeTime

„Insula Iubirii” este unul dintre cele mai iubite show-uri de la Antena 1. Emisiunea se bucură de un real succes, iar sezonul 8 a făcut furori încă de la început pe micile ecrane. Recent, Radu Vâlcan a vorbit și despre sezonul cu numărul 9, pe care telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură.

„Vom face tot posibilul să redăm pe televizor poveștile exact așa cum sunt”

Radu Vâlcan promite ca sezonul 9 să fie unul la fel de palpitant, iar cei de acasă să urmărească povești de dragoste reale. Prezentatorul Tv a mărturisit că nu se aștepta să se înscrie atâtea cupluri și ispite la casting, și este convins că experiența „Insula Iubirii” va fi unică pentru toți viitorii concurenți. 

„Cu siguranță sezonul 9 va fi extrem de așteptat. Din cauza asta îmi dau seama că există cumva un soi de presiune, pentru că oamenii, având așteptări atât de mari, nu poți să-i dezamăgești. Însă ce pot eu să le promit, și cu siguranță o fac și în numele colegilor mei, este că vom face tot posibilul să redăm pe televizor poveștile exact așa cum sunt ele, iar oamenii să înțeleagă că ce se întâmplă acolo, aia se difuzează. Nimic altceva.

„M-am bucurat foarte tare atunci când am aflat că la castingul pentru sezonul 9, pentru următorul sezon s-au înscris mii de cupluri, mii de ispite. Asta înseamnă că emisiunea da, acest sezon a fost de un real succes.

Îi îndemn să vină acolo pentru că se vor bucura cu siguranță de experiența Insula Iubirii cu tot ce înseamnă. La final, cel mai probabil vor avea parte de o expunere la nivel național, cum n-au avut până acum. Depinde doar de ei cum vor pleca de la Insula Iubirii”, a declarat Radu Vâlcan la Antenaplay.

Fanii emisiunii sunt nerăbdători să urmărească sezonul 9

Anunțul făcut de Radu Vâlcan a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. Fanii emisiunii „Insula Iubirii” așteaptă cu nerăbdare să urmărească noul sezon al show-ului lor preferat, iar mulți dintre ei și-au exprimat deja această dorință, în secțiunea de comentarii.

„Vrem minim 2 sezoane pe an!!! / „Cât trebuie să mai așteptăm până la sezonul 9??”/ „Abia aștept, vreau să văd personaje la fel de bune!!” / „Sezonul 8 a fost de un succes ireal, sperăm ca la fel va fi și următorul sezon” / „Vrem mai multe sezoaneeee pe an”, au fost doar câteva dintre comentariilor fanilor emisiunii.

Mai multe