#Asia Express

Concurenta de la Asia Express 2024 care a fost la un pas de leșin. Ce s-a întâmplat în emisiunea de pe Antena 1: „Simțeam că nu mai pot să respir”

3 septembrie 2024 10:26   PrimeTime
Ultima actualizare:

În ediția de ieri seară „Asia Express”, sezonul 7, Oana Paraschiv a fost victima unui eveniment neașteptat. Coechipiera lui Mihai Găinușă s-a aflat la un pas de leșin în urma unei probe care i-a creat mai multe momente de panică.

Oana Paraschiv la un pas de leșin după ce s-a simțit nevoită să urce în lift la Asia Express

În ediția de pe 2 septembrie a emisiunii „Asia Express”, Oana Paraschiv s-a confruntat cu o întâmplare nefericită. În urma unei probe, coechipiera lui Mihai Găinușă aproape că a leșinat. Ea a dezvăluit că are fobie de lifturi, iar în momentul în care l-a văzut a început să se panicheze din ce în ce mai rău.

„Și de aici blank, pentru că nu mai vedeam nimic! Am urcat scările, am reușit, ne-am descălțat la templu și bombă: lift”, a spus Oana Paraschiv la testimoniale.

În momentul în care concurenta a realizat că nu are nevoie neapărat de lift pentru a urca în statuie, s-a ușurat, întrucât nu ar fi putut să facă acest lucru.

„Nu pot, nu pot! După ce că nu am aer…Nu pot!”, a adăugat ea.

„Oana nu urcă niciun etaj cu liftul. Aici erau 26 de etaje”, a spus Mihai Găinușă.

„Chiar putea să se întâmple să leșin. De obicei așa mi se întâmplă, mă ia teama, mă iau toate alea, mă ia cu leșin, îmi amorțesc toate”, a completat Oana Praschiv.

„Simțeam că nu pot să respir”. Mihai Găinușă a ajutat-o să treacă peste momentele de panică

Într-un final, colega lui Mihai Găinușă a prins curaj și a intrat în lift. Însă, frica a fost mult prea mare, așa că s-a așezat pe podea și a încercat să își controleze emoțiile. Mihai Găinușă a fost cel care i-a stat alături și a încurajat-o pe coechipiera sa să treacă peste momentele tensionate.

„A fost groaznic, simțeam că nu mai pot să respir. Mi s-a părut o săptămână”, a povestit Oana.

Mai multe