Colega lui Mihai Găinușă se destăinuie! Oana Paraschiv: „Râsu’-Plânsu’ mi se potriveşte”

#Exclusiv Click!

Radioul este cea mai mare bucurie pe care o are Oana Paraschiv, dar şi în televiziune îi place să lucreze. Mai ales atunci când poate face asta alături de colegul ei din FM, Mihai Găinuşă.

Anul trecut, cei doi au revenit pe micile ecrane, cu o nouă emisiune de tip satiră, intitulată “Râsu’-Plânsu’”, ce poate fi urmărită la tânărul şi entuziastul post tv, care se bucură de foarte mare succes şi în mediul online, pe facebook şi pe YouTube - Canal 33. 

De câţi ani lucrezi în mass-media şi care este partea care îţi place cel mai mult la un job în acest domeniu?

Am intrat în lumea aceasta atunci când încă eram în facultate. Cu carte de muncă, să tot fie vreo 16-17 ani. Doar asta am făcut şi cred că aşa mă pot exprima cel mai bine. Mă defineşte şi mă împlineşte ceea ce fac. E un domeniu de care nu te poţi plictisi, tot timpul afli lucruri noi, eşti în contact cu oamenii şi evoluezi.

Dar câţiva ani ai lipsit pe pe sticlă... Cât timp?

Ultimul proiect în televiziune până la revenirea, care s-a întâmplat anul trecut, în toamnă, la Canal 33, a fost în urmă cu şapte ani. Nu am perceput perioada care s-a scurs de atunci ca pe o pauză. Şi nu mă aşteptam să reiau relaţia cu televiziunea, însă viaţa te surprinde...

Totuşi, la radio ai fost mereu, indiferent de relaţia cu televiziunea...

Da, la radio sunt în fiecare dimineaţă, tot alături de Mihai Găinuşă, la Naţional FM. 

Te rugăm să ne spui mai multe despre emisiunea de la Canal 33.

Se numeşte “Râsu’-Plânsu’” şi se difuzează în fiecare vineri, de la ora 20.00. Suntem deja la al doilea sezon. Este o emisiune de satiră care se potriveşte foarte bine cu ceea ce suntem şi ceea ce facem noi. Munca mai grea pică pe Mihai Găinuşă, care scrie textele şi urmăreşte cu foarte mare atenţie peisajul media de la noi. 

Citește și - Motivul pentru care Mihai Găinușă nu și-a trimis copiii la școală în România: „Eu îmi doresc un viitor mai bun pentru ei!”

Cum decurge o zi din viaţa ta?

La radio avem o emisiune matinală, aşa că mă trezesc foarte devreme, pe la 05.30. Dacă cei mai mulţi oameni încep ziua cu o cafea, eu mă trezesc cu o plimbare obligatorie alături de câinele meu. Urmează trei ore de emisiune, alte ieşiri în aer liber, întâlniri cu prietenii, măcar de două ori pe săptămână, citit şi documentare pentru următoarea zi.

Şi care sunt momentele tale preferate din zi?

Chiar dacă e foarte greu cu trezitul, dimineaţa este momentul meu preferat. De ce? Poate pentru că îmi place mult ceea ce fac şi asta îmi dă energie. Îmi plac şi serile pe care le petrec cu prietenii sau cu familia, dar asta se întâmplă mai mult în weekend.

«Îmi place să fiu înconjurată de flori»

Cum a fost pentru tine pandemia şi care sunt lecţiile de viaţă desprinse de tine din această perioadă?

Din punct de vedere profesional, pandemia nu a schimbat nimic, am mers la radio în fiecare dimineaţă şi asta a fost foarte important, s-a păstrat o oarecare normalitate în aceşti doi ani. Pe plan personal, mi-a adus mai multe frici decât cele existente deja, pe care le are de obicei un om anxios ca mine. Am învăţat că răbdarea e cheia în toate şi că trebuie să mă bucur în fiecare zi de ceea ce am.

image

Tu reuşeşti să păstrezi aceeaşi siluetă de ani buni... Care sunt secretele tale?

Nu vreau să dezamăgesc, dar nu am nici un secret. Programul meu mă ţine în priză, sunt o fire agitată şi cred că asta e explicaţia. Nu am fost niciodată gurmandă şi cred că am moştenit genele acelea bune.

Care sunt cele mai mari pasiuni ale tale şi cum şi cât de des le dedici timp?

Să ştii că radioul este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, nimic altceva nu m-ar face să mă ridic la 05.30 din pat. Pe listă mai pun călătoriile, dar cui nu-i place să călătorească?! Şi de ceva timp cred că dezvolt o mică pasiune şi în ceea ce priveşte florile. Îmi place să fiu înconjurată de ele, mă documentez în direcţia asta şi strâng tot mai multe ghivece cu fel şi fel de plante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net