Motivul pentru care Mihai Găinușă nu și-a trimis copiii la școală în România: „Eu îmi doresc un viitor mai bun pentru ei!”

Ultima actualizare:

    Mihai Găinușă își dorește un viitor mai bun pentru copiii lui
Mihai Găinușă își dorește un viitor mai bun pentru copiii lui

Mihai Găinușă a mărturisit că s-a decis ca cei doi copii ai lui, Eva (14 ani) și Mihai (6 ani) să nu aibă experiența școlilor românești. Omul de radio își dorește un viitor mai bun pentru ei și spune că nu datorează nimic sistemului de învățământ românesc.

Mihai Găinușă a povestit la Click! TV Live că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să rămână în România. El a ales ca ei să aibă parte de o educatie mai bună decât cea pe care le-o poate oferi sistemul de învățământ românesc. 

„Sora mea a făcut parte din sistemul de învățământ românesc”

„La modul foarte serios, sora mea a făcut parte din sistemul de învățământ din România. A fost întâi învățătoare, apoi profesoară. După aia, a ales o carieră de profesor universitar în State, unde e și în prezent. A plecat de groază, atât speriată de nivelul elevilor, cât și de nivelul învățământului românesc.

Eu nu sunt mulțumit cu ce am învățat în școală în anii de dinainte.  Pot să zic că atunci când am intrat la liceu, am ieșit mai prost decât am intrat.

Eu am vrut pentru copiii mei să învețe ceva în școală, nu acasă cu meditații și pe bani mulți, cum au făcut și alții. De aia am ales un sistem... Eu nu cred că datorez ceva sistemului de învățământ din România. Mi-am plătit toate polițele. Copiii mei merită o soartă mai bună și stau pe banii mei în școală. Eu sincer îmi doresc ca ei să nu rămână în România, cu riscul de a fi judecat de alți părinți. Eu o să rămân în România și o să le fac zile fripte multora de aici”, a mărturisit Mihai Găinușă la Click! TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net