#Exclusiv Click!

Cum arată astăzi casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda. Cine locuiește acolo și cum s-a păstrat locuința

13 august 2023 13:00   PrimeTime

Cine nu a auzit de „Kara Sevda” („Dragoste Infinită” n.r), serialul turcesc care a cucerit publicul din România, cu povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan? Și nu doar că majoritatea româncelor s-au îndrăgostit de Burak Özçivit (38 de ani), actorul turc care a interpretat rolul lui Kemal, dar cu siguranța multe și-au dorit să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia turcească. Iată că, dorința lor va fi îndeplinită! Cum arată în prezent casa lui Kemal Soydere și cine locuiește acum acolo?

Casa părintească a lui Kemal Soydere se află pe partea asiatică a Istanbulului, la numai 30 de minute de mers cu mașina de inima orașului. Situată în Uskudar, locuința păstrează și astăzi stilul tradițional turcesc din serialul care a ajuns la inimile a milioane de români. Deși poarta a fost schimbată, curtea, grădina și casa în sine au rămas la fel, cu excepția faptului că locuitorii actuali au optat pentru modernizarea cu termopane. Situată pe o stradă liniștită, chiar la intrarea în zona Uskudar, casa lui Kemal Soydere din Kara Sevda atrage și astăzi o mulțime de turiști.

Tot pe partea asiatică a Istanbulul, care este și cea mai liniștită și ieftină, se află și casa modernă a lui Kemal Soydere, dar și cea a familiei lui Emir, acolo unde actorul Kaan Urgancıoğlu locuia alături de Nihan (Neslihan Atagul). 

Cum arată casa părintească a lui Kemal Soydere

Printre vedetele din România care au făcut tot posibilul să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia „Dragoste Infinită”, se numără Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a ajuns chiar la casa părintească a lui Kemal Soydere, îndeplinindu-și una dintre cele mai mari dorințe! 

Mi s-a îndeplinit o dorinţă. Am vrut să merg în locurile în care s-a filmat «Dragoste Infinită». Am mai încercat de două ori până acum, dar nu am reuşit. Acum m-a dus un şofer de aici, un coleg de televiziune. Am ajuns prima dată la casa părinţilor lui Kemal. Am plâns de emoţii”, declara Andreea Mantea, cu 4 ani în urmă.

Vedeta şi-a petrecut vacanţele în Turcia în speranţa că îl va întâlni pe actorul Burak Özçivit, de care se îndrăgostise încă din vara anului 2017. Abia în 2019, prezentatoarea TV a reuşit să ajungă unde îşi dorea atât de mult.

Mai multe