Filmul care a luat cu asalt topul Netflix. O îndrăgită actriță are rolul principal și a fost vizionat de milioane de persoane

24 iunie 2024 7:51   PrimeTime

Un film de pe Netflix face furori pe platforma de streaming. Producția se află în topul preferințelor atât în România, cât și în Marea Britanie. De asemenea, o iubită actriță de la Hollywood joacă în rolul principal. Este vorba despre pelicula „Trigger Warning”, care o are ca protagonistă pe Jessica Alba.

„Trigger Warning” este un film de acțiune, regizat de Mouly Surya, având-o în rolul principal pe îndrăgita actriță Jessica Alba. În prezent, se află pe prima poziție în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix atât în România, cât și în Marea Britanie. Pelicula a fost lansată pe platforma de streaming vineri, 21 iunie, și a ajuns direct pe locul 1 în lista Top 10 filme în cele două țări.

„O luptătoare de comando din Forțele Speciale descoperă o conspirație periculoasă după ce revine în orașul natal, în căutarea unor răspunsuri despre moartea tatălui ei”, este descrierea filmului pe Netflix.

 „Trigger Warning” poate fi urmărit pe Netflix

Prin urmare, „Trigger Warning” urmărește un ofițer calificat al Forțelor Speciale care, după moartea tatălui ei, decide să revină acasă și preia barul familiei din orașul ei natal. Însă, la scurt timp, se trezește prinsă într-o conspirație violentă în timp ce investighează circumstanțele morții misterioase a tatălui ei. Parker (Jessica Alba) se află în conflict cu o bandă care se ocupă cu traficul de arme, aflând ulterior că anumiți membrii sunt legați de moartea tatălui ei.

Deși filmul se află în topul preferințelor românilor și al britanicilor, nu este foarte apreciat de critici. Pe site-ul Rotten Tomatoes, a obținut un rating de 25% pe baza a 24 de recenzii. De asemenea, Metacritic a atribuit filmului un scor de 39 din 100, bazat pe 10 critici, indicând recenzii „în general nefavorabile”.

Între timp, alții au lăudat abilitățile actoricești și secvențele de acțiune ale celebrei Jessica Alba. Dacă te-am făcut curios și ești un fan al filmelor de acțiune, dar și al actriței, poți urmări „Trigger Warning”, pe platforma de streaming Netflix.

Mai multe