Filmul de pe Netflix în care joacă numai actori celebri și îndrăgiți de public. A ajuns în trending în 100 de țări și te ține lipit de ecran

1 august 2024 18:11   PrimeTime
Ultima actualizare:

Un nou film de pe Netflix a făcut furori la scară largă. Producția a fost lansată anul acesta, iar oamenii l-au adus deja în topul celor mai îndrăgite filme de pe platformă.

Filmul de pe Netflix care a cucerit lumea

Filmul care a rupt audiența la nivel mondial se numește „Aventură în familie” și are la bază o mulțime de actori celebri, cum ar fi Zac Efron și Nicole Kidman. Deși a fost lansat recent, cei care l-au vizionat deja sunt de părere că este foarte reușit. Pe Netflix, acesta ocupă primul loc într-un top de 10 cele mai apreciate filme în România.  

Producția are ca subiect central o poveste de dragoste uluitoare, care dă startul unor consecințe hilare pentru o tânără, mama ei și șeful ei star de cinema. Acesta se confruntă cu obstacolele în dragoste, sex și identitate.

„Am văzut în el o poveste de maturizare pentru trei personaje diferite în trei etape diferite ale vieții lor. Treceam prin propriul meu fel de tranziție către ceea ce Gail Sheehy a numit a doua maturitate, unde, după ce ți-ai îndeplinit toate așteptările și ai fost ceea ce trebuie să fii pentru toți ceilalți, și ai realizat ceva, iar copiii au crescut și toate chestiile astea, ai șansa de a fi cine ești și lucrurile pe care le-ai pierdut pe drum”, spune Lagravense.

Personajul pe care îl interpretează Nicole Kidman, și anume Brooke, întreține acțiunea filmului. Fiica ei va trebui să ajungă să se maturizeze într-un stil propriu, în timp ce explorează viața profesională și întâmpină necazuri pe plan personal.

„Îmi place frustrarea constantă a lui Zara. Mă distrează pentru că este suficient de conștientă de sine pentru a ști că este un adult furios, dar are și un mare simț al umorului și adoră oamenii care o înnebunesc cel mai mult”, spune King.

Mai multe