Irinel Columbeanu, gestul care îți va rupe inima! Ce a făcut atunci când a ajuns în vila distrusă de la Izvorani: „Cea mai prețioasă amintire a mea”

12 octombrie 2024 11:22   PrimeTime

Irinel Columbeanu și-a luat inima în dinți și a vizitat ruinele fostei vile din Izvorani. A fost de-a dreptul emoționat de ceea ce a văzut, mai ales de momentul în care a primit un tablou special pe care îl uitase în vechea locuință. 

Adrian Voicu, moderatorul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a fost invitat pentru a merge să viziteze ruinele casei de la Izvorani, care acum ani în urmă era un adevărat palat! Acum a rămas doar o ruină plină de amintiri prețioase pentru fostul afacerist. 

Irinel Columbeanu și-a vizitat fosta casă 

Irinel Columbeanu a lăcrimat atunci când, uitat prin fosta casă, i-a fost înmânat tabloul cu mama lui și Irinuca, fetița lui cu Monica Gabor. Vizibil emoționant, Irinel a sărutat tabloul, cuprins de dor și nostalgie. 

„Vreau să-i arăt ceva ce am găsit eu pe aici, prin casă: este un tablou cu mama dvs. și cu Irinuca, și ar fi bine să-l luați.” - a spus Adrian Voicu, atunci când i-a înmânat acestuia tabloul.â

Irinel Columbeanu a vorbit și despre emoțiile care l-au pătruns atunci când a pășit în fosta vila de la Izvorani: 

„Irina a rămas cea mai prețioasă amintire a mea” - a spus Irinel Columbeanu, după ce a sărutat tabloul cu mama sa și cu Irina.

Adiță Voicu„Domnul Columbeanu, am ajuns în fața vilei care a ars în urmă cu mulți ani, care este primul sentiment pe care în aveți când vă uitați?”

Irinel Columbeanu: „Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a răspuns fostul milionar.

Cine îi plătește azilul lui Irinel Columbeanu 

Irinel Columbeanu nu are o situație financiară prea bună. Pensia de 2.000 de lei nu i-ar permite să trăiască la azil, dacă nu ar fi ajutat de  Ion Casian, prietenul său și proprietarul azilului de bătrâni.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a spus Ion Cassian, în exclusivitate pentru Click!.

Mai multe