Irinel Columbeanu n-a primit la azil ajutor financiar de la Mr. Pink: „Niciun leu!”. Unde vrea să fie înmormântat fostul milionar de la Izvorani?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fostul milionar de la Izvorani Irinel Columbeanu (67 de ani) se bucură, în sfârșit, de toată pensia, după ce a câștigat și ultimul proces, scăpând astfel pe împovărătoarea poprire pe venituri, pentru niște datorii bancare mai vechi. Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni, care îl găzduiește pe Irinel Columbeanu, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, de la cine anume, de pe Ocean, mai primește el câte un mic ajutor financiar. Am aflat și unde dorește Irinel Columbeanu să fie înmormântat.

Ce pensie are Irinel Columbeanu, după recalculare?

Irinel Columbeanu se bucură, în sfârșit, de toată pensia, în valoare de 2100 de lei, după ce a scăpat de procesele cu băncile, dar tot nu-și permite luxul de a se muta, de la căminul de bătrâni, într-o garsonieră. Despre situația lui financiară ne-a vorbit Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, care îl găzduiește, încă de anul trecut, pe fostul milionar de la Izvorani:

„Din câte știu, Irinel nu mai niciun proces pe rol, a avut unul, l-a câștigat, astfel că nu-i mai oprește acea sumă, îi vine deja pensia integral.  Dacă avea vreun alt proces pe rol, eu cred că aș fi știu, căci la noi își primește corespondența, pe adresa noastră”, ne-a declarat Ion Cassian, exclusiv pentru Click!

„Irinel nu are posibilitatea de a se muta cu chirie!”

Ion Cassian ne-a mai declarat, exclusiv pentru Click!, că nu îi va pune niciodată în vedere lui Irinel Columbeanu să părăsească azilul, chiar dacă din pensia lui nu acoperă cheltuielile lunare, de peste 4.000 de lei, cât este taxa minimă la azilul din Ghermănești:

„Irinel Columbeanu va rămâne la noi, indiferent de veniturile lui. Din punctul mereu de vedere nu există această variantă că nu am dori să stea la noi din cauza banilor, este o aberație! Acum, el nu are posibilitatea financiară de a se muta cu chirie.

E însă strict alegerea dânsului, ce va decide, pe viitor, dacă dorește să rămână aici sau, la un moment dat, va dori să se mute într-un apartament, la bloc!”.

„De la Mr. Pink nu a venit niciun leu!”

Am aflat, de la Ion Cassian, și cine îl mai ajută financiar pe Irinel Columbeanu, care cândva avea în conturi milioane de euro și trăia în lux: 

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”.

Irinel Columbeanu se simte mai bine, din punct de vedere medical, după ce a suferit un AVC:

„Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină”, a mai menționat Ion Cassian, pentru Click!

Deși, la un moment dat, se zvonea că Mr. Pink i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să se mute la un azil din America, și că îi va plăti el toate  costurile, Irinel a dezmințit totul, într-un interviu:

„Nu m-a sunat nici el, nu m-a sunat nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!”.

Unde vrea Irinel Columbeanu să fie înmormântat?

Irinel Columbeanu și-a manifestat dorința ca, atunci când va părăsi această lume, de înmormântarea lui să se ocupe două persoane:

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singur care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a mai menționat Ion Cassian, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
image png
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net