Scandal pe micul ecran! Premierul, înjurat de un celebru prezentator tv. S-a întâmplat în direct, la TV!

20 octombrie 2022 14:27   PrimeTime
Ultima actualizare:

Moment complet inedit pe micul ecran. Un celebru prezentator a scăpat o înjurătură, crezând că nu mai este în direct. Episodul s-a petrecut la un canal TV din Marea Britanie.

Krishnan Guru-Murthy (52 de ani), prezentator la Channel 4 News, a avut miercuri, 19 octombrie, un interviu „robust" cu ministrul Irlandei de Nord, Steve Baker, despre decizia lui Suella Braverman de a demisiona din funcția de secretar de interne.

După interviu, feed-ul live s-a mutat pe Downing Street unde se află premierului Liz Truss. Prezentatorul credea că nu mai este în direct și că feed-ul este securizat, dar comentariile sale au fost preluate de alte transmisiuni live din apropiere, scrie The Daily Mail.

Prezentatorul poate fi auzit folosind o înjurătură la adresa prim-ministrului Irlandei de Nord. Înregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Vezi și: Ce poartă Andreea Esca sub pupitrul știrilor. Vedeta s-a pozat înainte să intre în direct

Un prezentator din Anglia l-a înjurat pe premierul Irlandei de Nord. Credae ca nu mai e în direct

Ministrul Irlandei de Nord a declarat pentru Times Radio că a fost o întâmplare "nefericită", dar a că speră că prezentatorul va fi demis „dacă a încălcat codul de conduită”.

Vezi și: Moment bizar la TV. O jurnalistă a fost surprinsă cu un prezervativ pe microfon

La câteva ore după incident, prezentatorul de la Channel 4 News și-a cerut scuze pentru gafă, încercând să mai salveze ceva din imaginea șifonată rău de acest episod.

„După un interviu robust cu premierul Steve Baker am folosit un cuvânt foarte jignitor", a afirmat Krishnan Guru-Murthy.

„Deși nu a fost difuzat acest cuvânt în niciun context, este sub standardele pe care mi le-am stabilit și îmi cer scuze fără rezerve. L-am contactat pe ministrul Steve Baker ca să-i spun îmi pare rău”, a precizat prezentatorul TV.

Totodată, angajatul de la postul britanic a dezvăluit că prim-ministrul Irlandei de Nord a apreciat scuzele și i-a mulțumit, scrie The Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe