Trei filme de pe Netflix pe care poți să le vezi de Halloween! Care sunt producțiile care te țin cu sufletul la gură

28 octombrie 2024 3:00   PrimeTime

Halloween-ul este momentul ideal pentru a te lăsa prins în vraja filmelor înfricoșătoare care îți taie respirația. În această perioadă a anului, Netflix oferă o gamă variată de titluri menite să îți provoace fiori și să te țină cu sufletul la gură. De la povestiri cu fantome la thriller-uri captivante, există câte ceva pentru fiecare iubitor de adrenalină. Dacă ești pregătit să te cufunzi în atmosfera misterioasă a Halloween-ului, iată trei filme pe care nu trebuie să le ratezi. Te vor ține în suspans!

Trei filme de pe Netflix pe care să le vezi de Halloween!

Nume de cod 13

După ce aproape își compromite o misiune din cauza neglijenței, adolescenta asasină cunoscută sub numele de cod 13 este suspendată. În această perioadă, ea îl întâlnește pe Monji, un băiețel a cărui mamă a fost victimă a unui sindicat al crimei. Când Monji dispare misterios, 13 se angajează într-o căutare distrugătoare pentru a-l găsi pe singurul său prieten. În acest demers, ea este dispusă să ignore ordinele mentorului său și să încalce regulile stricte ale organizației The Shadows.

Cine ești în interior

O petrecere de burlaci ia o turnură neașteptată și se transformă într-un coșmar atunci când un prieten uitat se prezintă cu o valiză misterioasă, ce conține un dispozitiv capabil să provoace schimburi de corpuri. Impulsionați de curiozitate, membrii grupului decid să încerce acest joc ciudat, iar pe parcurs descoperă adevăruri ascunse, dorințe reprimate și resentimente vechi. Filmul „Cine ești în interior” explorează intrigi pline de răsturnări surprinzătoare, având ca rezultat o viață învăluită în înșelăciuni și secrete neașteptate care le dă peste cap existențele.

Mindfulness pentru asasini

Björn Diemel (Tom Schilling), un avocat de succes, se transformă brusc într-un criminal. Folosindu-se de tehnicile învățate la un seminar de mindfulness, el caută să găsească un echilibru mai bun între carieră și viața personală, să petreacă mai mult timp de calitate cu fiica sa și, de asemenea, să își salveze căsnicia. Deși aceste metode îi sunt utile, ele nu funcționează așa cum își imagina. Björn aplică noile tehnici de mindfulness clientului său, Dragan Sergowicz (Sascha Geršak), un șef mafiot violent și impulsiv, moment în care atât poliția, cât și întregul clan mafiot încep să-l caute. În ciuda tensiunii crescânde, Björn reușește să rămână calm și să își reorganizeze complet viața. Ce dacă acum trebuie să comită unele crime pentru a-și rezolva problemele? Este doar o consecință inevitabilă a noului său mod de gândire.

Mai multe