Serialul fascinant care a cucerit topul Netflix în octombrie 2024. Producția fenomen te ține lipit de televizor și are peste 7 milioane de vizionări

Serialele și filmele de pe Netflix sunt urmărite la scară largă, iar recent, o nouă producție a făcut furori la nivel global. A fost vizionată de milioane de oameni și a creat dependență în rândul fanilor de pe platforma de streaming.

„Avocatul din limuzină”, serialul care a făcut furori pe Netflix
„Avocatul din limuzină”, serialul care a făcut furori pe Netflix

„Avocatul din limuzină”, serialul care a făcut furori pe Netflix în octombrie 2024

Serialul The Lincoln Lawyer s-a clasat pe locul 2 la nivel mondial și totodată a intrat în topul celor mai vizionate seriale din România, ocupând locul al doilea în prima săptămânâ când a fost lansat. De asemenea, are 7 milioane de vizionări până în acest moment, ținându-i captivi pe fanii platformei Netflix.

The Lincoln Lawyer este o dramă polițistă americană, adaptată după romanul cu același nume al lui Michael Connelly. Regizat de Brad Furman, serialul are mai mulți actori celebri care interpretează personaje importante. Premiera sezonului 3 a avut loc pe 17 octombrie 2024 și are la bază două noi cazuri pentru Mickey Haller. Cei care au urmărit sezonul 2 știu că este vorba despre comploturi criminale, potrivit cbr.com.

„Acest sezon este foarte interesant”

Manuel Garcia-Rulfo îl interpretează pe Mickey Haller, un avocat care își conduce cabinetul de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln. Sezonul 3 are zeci de episoade și este creat după a 5-a carte din seria lui Michael Connelly „Zeii vinovăției”/ „The Gods of Guilt”.

„Acest sezon este foarte interesant. Îl vedem pe Mickey luptându-se cu atât de multe lucruri în același timp – cu romantismul, cu soțiile, cu cazurile. Nu te aștepți niciodată la ce se va întâmpla, cine va fi rău și cine va fi vinovat”, spune Garcia-Rulfo pentru Tudum.  

Celebrul serial a fost lansat pe Netflix în 2022 cu primul sezon, iar doar la o lună distanță a fost reînnoit cu sezonul 2. Având un succes formidabil, producătorii au decis ca sezonul 3 să se lanseze rapid, astfel că premiera a avut loc luna aceasta, pe data de 17.

Printre actorii care joacă în producția americană se numără Neve Campbell, Elliott Gould, Becky Newtn, Jazz Raycole, Yaya DaCosta și Angus Sampson, alături de alți 4 protagoniști noi, precum Merrin Dungey, Allyn Moriyon, John Pirrucello și Philip Antony-Rodriguez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Robert Bobroczky jpg
adriana bahmuteanu
loredana groza bobonete jpg
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net