A fost lansat în urmă cu câteva zile, dar a urcat direct pe primul loc în topul Netflix. Filmul care a captivat rapid publicul din România

Îți plac filmele de acțiune cu povești captivante? Ei bine, avem o recomandare senzațională! De ce să nu începi săptămâna cu producția care se află pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix? Lansată în urmă cu 3 zile, pe data de 17 octombrie 2024, se pare că pelicula este adorată de abonații români.

Filmul care este pe locul 1 pe Netflix / foto: Pexels
Filmul care este pe locul 1 pe Netflix / foto: Pexels

„Nume de cod 13” („The Shadow Strays”) a fost lansat pe platforma de streaming Netflix în urmă cu 3 zile, pe data de 17 octombrie 2024. În scurt timp, filmul a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate producții, fiind preferatul abonaților. Pelicula, care a avut premiera în septembrie, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, regizat de Timo Tjahjanto, îi are în rolurile principale pe actrița Aurora Ribero, Ali Fikry și Hana Malasan.

Din distribuție fac parte și actorii Andri Mashadi, Kristo Immanuel, Adipati Dolken, Agra Piliang, Yayan Ruhian și Daniel Ekaputra. Probabil că acum te întrebi despre ce este vorba în film și de ce este primul în preferințele românilor. Ei bine, producția spune povestea unei tinere asasine.

„Versată în arta uciderii, o tânără asasină îl sfidează pe mentorul ei pentru a salva un băiat de un sindicat nemilos al crimei. Și va distruge pe oricine îi stă în cale”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

„Nume de cod 13” poate fi vizionat pe Netflix

Prin urmare, povestea se învârte în jurul tinerei asasine cu numele de cod 13, care face parte dintr-o organizație mortală numită Umbra. Când ultima ei tentativă de asasinat nu iese conform planului, este suspendată și exilată în Jakarta, însă, aici întâlnește un băiețel vulnerabil, Monji, care și-a pierdut mama, devenită victimă a unui sindicat al crimei. În momentul în care micuțul este răpit de ucigașii mamei sale, asasina cu numele de cod 13 nu se opri până nu-l va salva, indiferent de numărul de persoane pe care este nevoită să le ucidă.

Așadar, dacă te-am făcut curios și îți plac filmele cu asasini, poți urmări „Nume de cod 13” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
netflix jpg
augustin viziru colaj instagram jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
netflix pixabay jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net