Jennifer Lopez, prima apariție publică după divorț! Actrița a fost prezentă la Festivalul de Film de la Toronto. S-a îmbrăcat într-o rochie sexy

Jennifer Lopez a avut o apariție de senzație pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Toronto! Diva latino, în vârstă de 55 de ani, a avut unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri la premiera filmului „Unstoppable” și a uimit pe toată lumea prezentă.

Jennifer Lopez, apariție incendiară pe covorul roșu / foto: arhiva Click!
Jennifer Lopez, apariție incendiară pe covorul roșu / foto: arhiva Click!

La puțin timp după ce a depus actele de divorț, Jennifer Lopez a avut o apariție incendiară la premiera filmului „Unstoppable”, la Festivalul de Film de la Toronto. Vedeta, în vârstă de 55 de ani, a ales o superbă rochie cu paiete argintii, de Tamara Ralph, cu ample decupaje laterale, prin care se poate observa că nu poartă lenjerie intimă.

De asemenea, a avut fundițe mari, din catifea neagră, prinse pe lateral. Ținuta aleasă de diva latino i-a scos în evidență formele de invidiat.

Ben Affleck nu a fost prezent la Festivalul de Film de la Toronto 

Absentul serii a fost chiar cel care a produs filmul a cărei premieră a avut loc la Festivalul de Film de la Toronto: Ben Affleck! Celebrul actor se pare că a spus pas acestui eveniment. Apariția incendiară a celebrei vedete de la Hollywood are loc la doar două săptămâni după ce aceasta a depus actele de divorț, cu ocazia aniversării a doi ani de la căsnicia cu actorul.

Cei doi erau deja separați, când presa a scris că actorul a părăsit reședința de 60 de milioane de dolari pe care o împărțea cu diva.

Cu toate că Ben Affleck nu a ajuns la premiera filmului, în locul lui a venit Matt Damon, și el producător al peliculei și bun prieten al actorului, care a ajuns la premieră împreună cu soția sa, Luciana Barroso.

Deși JLo se află la sfârșitul celei de-a patra căsnicii, vedeta a fost încântată să meargă la Festivalul de Film de la Toronto pentru a promova filmul, fiind, de altfel, o producție pe care atât ea, cât și Ben Affleck au semnat-o împreună și în care diva latino a primit și un rol secundar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net