Încă un divorț în familia lui Adrian Minune? Ce spune fiica cea mică a artistului, Adriana Simionescu, despre separarea de soțul ei

Vestea că Adriana Simionescu ar fi intentat divorț a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că sora ei, Karmen, a anunțat în urmă cu câteva zile că a decis împreună cu partenerul ei de viață că a venit momentul să meargă pe drumuri separate. Ce spune fiica cea mică a lui Adrian Minune despre separarea de cel care i-a devenit soț cu 2 luni în urmă.

Reacția Adrianei Simionescu, după zvonurile despărțirii de soțul ei / foto: arhiva Click!
Reacția Adrianei Simionescu, după zvonurile despărțirii de soțul ei / foto: arhiva Click!

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, s-a decis să lămurească situația în privința relației dintre ea și partenerul său, Nicu, cel care i-a devenit soț în urmă cu 2 luni, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit. Artista a recunoscut că, într-adevăr, ea și Nicu s-a certat, dar nu se pune problema unui divorț

„Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer.

„Vreau să-i anunț că nu au reușit!”

Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat. Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor”, a spus Adriana Simionescu, conform spynews.ro.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, fiica lui Adrian Minune dezvăluia că există mici probleme în relația lor, având certuri chiar și în ziua nunții, însă întotdeauna au reușit să treacă împreună peste momentele dificile.

Nu am fost la un pas de despărțire (n.r. cu o lună și înainte de nuntă), și în ziua nunții ne-am ciondănit, că eram amândoi foarte emoționați și mi s-a părut totul normal, și este normal atunci când într-un cuplu amândoi sunt stresați, există mici ciondăneli din astea. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare, încât să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!”, a declarat Adriana Simionescu, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net