În timp ce Jennifer Lopez petrecea de ziua ei, Ben Affleck își cumpăra casă!

Ben Affleck (51 de ani) a încheiat contractul de achiziție a noii sale case de 20,5 milioane de dolari, din Los Angeles, chiar de ziua lui Jennifer Lopez (55 de ani), pe 24 iulie. Actorul a fost marele absent de la petrecerea opulentă dată de divă, ceea ce nu e surprinzător, având în vedere că se zvonește că s-au despărțit de câteva luni bune.

Jennifer Lopez, într-o rochie de prințesă de ziua ei
Jennifer Lopez a fost îmbrăcată ca o prințesă de ziua ei (Foto: captură video)

Jennifer Lopez a dat o petrecere cu tematica „Bridgerton”. Ben Affleck a lipsit

La rândul său, J. Lo. și-a vândut în sfârșit penthouse-ul ei din New York, cu 23 de milioane de dolari, după ce l-a scos la vânzare în urmă cu șapte ani. Tranzacțiile imobiliare vin într-o perioadă în care cuplul petrece timp separat. Lopez și-a serbat ziua de naștere în Hamptons, New York, în timp ce Affleck a rămas în California.

Ben Affleck a plecat de câteva luni din căminul conjugal (Foto: Profimedia)
Ben Affleck a plecat de câteva luni din căminul conjugal (Foto: Profimedia)

Numeroși invitați, inclusiv mama lui Lopez, Guadalupe Rodríguez, au fost văzuți sosind la petrecere, dar mai multe surse au confirmat pentru revista americană PEOPLE că Ben Affleck nu a fost prezent. Actorul și-a petrecut cea mai mare parte a verii lucrând la producția „The Accountant 2”. Deși a încheiat filmările pentru acest proiect, el și Lopez au continuat să petreacă timp separat.

Casa Ben Affleck
Noua casă a lui Ben Affleck (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez a făcut furori de ziua ei, organizând o petrecere de lux, în Hamptons, cu tematica serialului Netflix „Bridgerton”. Vedeta a purtat o rochie de prințesă, iar toți invitații au venit îmbrăcați în haine de epocă. Petrecerea a inclus diverse elemente asociate de obicei cu evenimentele de la începutul anilor 1800, de la o trăsură trasă de cai la o orchestră live.

După petrecere, Jennifer Lopez a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care nu l-a menționat pe soțul ei: „Pe lângă familia și prietenii mei, fanii mei sunt cei mai importanți pentru mine. Voi ați fost mereu alături de mine.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au scos la vânzare conacul din Beverly Hills, pe care l-au cumpărat după nuntă, cu 68.000.000 de dolari. Cu toate că au făcut acest pas important, încă nu au anunțat oficial divorțul. Cei doi s-au căsătorit în 2022.

Ea are deja trei divorțuri în palmares. Cu penultimul soț, Marc Anthony (55 de ani), are copii gemeni, pe Emme și Maximilian (16 ani). Ben Affleck a mai fost căsătorit cu Jennifer Garner (52 de ani), alături de care are trei copii, Violet (18 ani), Fin (15 ani) – ex Seraphina, și Samuel (12 ani).

Ben Affleck se vede mai des cu copiii

Ben Affleck, alături de fiica lui, Violet
Ben Affleck, alături de fiica lui, Violet

Surse apropiate de Ben Affleck au afirmat că starul din „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” se concentrează mai mult pe cei trei copii ai săi, încercând să petreacă timp prețios cu aceștia: „El s-a mutat de câteva luni. A fost la biroul lui în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece timp cu copiii săi. Familia e importantă pentru el”.

În schimb, Jennifer Lopez s-a concentrat mai mult pe distracție. Ea a fost în vacanță în Italia, iar când s-a întors în SUA a fost văzută la diverse ieșiri în oraș cu prietenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net