Jennifer Lopez, cu fiica vitregă în oraș! Cum s-au distrat fără Ben Affleck

Ultima actualizare:

Se zvonește că Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) ar fi în pragul divorțului de câteva luni. Dar asta nu o oprește pe divă, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, să petreacă timpul cu fiica ei vitregă, Violet Affleck (18 ani). Cele două au fost surprinse zilele trecute la o ieșire în oraș, în New York.

Jennifer Lopez și Violet Affleck, surprinse plimbându-se prin New York
Jennifer Lopez a scos-o pe Violet Affleck în oraș (Foto: Profimedia)

Îmbrăcată într-o pereche de blugi albaștri și un maiou alb, Jennifer a părut foarte fericită că își petrece timpul cu Violet. Tânăra, care a purtat o mască pe tot parcursul ieșirii în oraș, a fost îmbrăcată într-o ținută roz cu flori.

Fetele s-au pozat și s-au răcorit mâncând înghețată. Violet este fiica lui Ben Affleck din mariajul cu Jennifer Garner. Actorii mai au doi copii, Samuel (12 ani) și Seraphina (15 ani) – care anul acesta și-a schimbat numele în Fin.

Jennifer Lopez și Violet Affleck se pozează cu o fată
Fetele s-au distrat de minune în timpul ieșirii lor în oraș (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa și obiectele de artă

Totuși, nu sunt semne de împăcare între Jennifer Lopez și Ben Affleck! Ei își vând „cuibușorul de nebunii din California” – vilă pe care au achiziționat-o imediat după nuntă, cu 60 de milioane de dolari. Ei au cerut pe proprietate 68 de milioane de dolari.

Dar nu s-au oprit aici, căci Ben și J. Lo își doresc să scape de toate lucrurile care îi leagă unul de celălalt. Ei au început deja să vândă obiecte de valoare din casă, în special opere de artă. Articole precum picturi au fost vândute unor colecționari de artă.  

Mai mult, surse apropiate de Bennifer au afirmat recent că starul din „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” și-a luat de acasă ultimele obiecte care îi aparțineau, în timp ce artista era în vacanță în Italia. Acum, Affleck stă cu chirie, într-o casă situată aproape de fosta soție.

Ben stă acolo de aproximativ două luni.  Pare în regulă. A fost la biroul lui în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece timp cu copiii săi.”, a dezvăluit o altă sursă apropiată de actorul de la Hollywood. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net