Jennifer Lopez, o șefă de coșmar! Angajații nu au voie să o privească în ochi

Jennifer Lopez (54 de ani) a fost recent ținta unor critici. Surse din industrie au declarat că artista are „comportament de divă” și că le-a impus angajaților ei o serie de reguli absurde. J. Lo le-ar fi interzis contactul vizual cu ea, iar unele persoane din staff-ul ei personal nu au voie să-i vorbească.

Jennifer Lopez, într-o salopetă albă și transparentă
Jennifer Lopez are o reputație proastă printre angajații ei (Foto: Profimedia0

În urmă cu două săptămâni, Jennifer Lopez, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, a anunțat că își anulează turneul muzical, pe motiv că vrea să petreacă mai mult timp cu familia. Asta în contextul în care s-a zvonit de ceva vreme că ar fi în pragul divorțului de Ben Affleck (51 de ani). Nu e de mirare că au apărut și bârfe despre comportamentul nepotrivit al cântăreței americane, pe care mulți dintre oamenii care au lucrat cu ea au descris-o drept „fițoasă” și „o persoană cu adevărat neplăcută”.

Jennifer Lopez ieșind din mașină, îmbrăcată în blugi albaștri și un tricou alb
Șoferii ei urmează niște reguli stricte (Foto: Profimedia)

Am lucrat în culise la unul dintre concertele ei. Toți angajații au fost instruiți să nu se uite la ea”, a declarat o sursă citată de tabloidul britanic Daily Mail. O altă persoană a relatat o poveste similară: „Șoferilor de limuzină li s-a spus să nu vorbească și să nu se uite la diva Jennifer. N-aveau voie să o privească nici în oglinda retrovizoare”.

„Jennifer Lopez nu e deloc drăguță”

O influenceriță americană și veterană a industriei de televiziune, care poartă numele de scenă LABellatini, a împărtășit o poveste despre presupusa „regulă fără contact vizual” a lui Jennifer, într-un videoclip TikTok săptămâna aceasta. „Am un prieten care a lucrat la un proiect cu J. Lo și l-a dat afară. A oprit toată producția pentru că a privit-o în ochi. Mai am cam 15 povești ca asta”, a afirmat ea. În ultima vreme, tot mai mulți oameni au avut curaj să își spună experiențele neplăcute prin care au trecut cu Jennifer Lopez.

Am lucrat o un resort de schi din California. Înainte să se cazeze ea, am primit o avertizare că nu avem voie să o privim în ochi. Nu mi-a venit să cred așa ceva!”, a scris pe rețeaua socială X un utilizator.

Anterior, prezentatoarea TV Meghan McCain (39 de ani) a calificat-o pe Jennifer drept o „persoană profund neplăcută”. Ea a spus că Lopez ar trebui să își vadă de lungul nasului. „J. Lo are deja o reputație ca o persoană neplăcută. Nu este deloc drăguță”, a declarat Meghan McCain într-un podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
adina buzatu instagram jpg
banner wiz khalifa png
jennifer lopez violet affleck profimedia jpg
banner shelly png
shannen doherty profimedia jpg
banner wiz khalifa png
banner adrian minune png
Elena Tănase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net