Jennifer Lopez face reclamă la chiloții „invizibili”

Jennifer Lopez (54 de ani) și-a etalat silueta perfectă, într-o ședință foto în lenjerie intimă. Ea a fost aleasă ambasador oficial al brandului italian Intimissimi și îndeplinește acest rol de doi ani, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Jennifer Lopez, îmbrăcată în lenjerie intimă bej
Jennifer Lopez și-a etalat silueta fără cusur (Foto: Intimissimi/Instagram)

Și nu e de mirare că este și model, pe lângă cariera artistică și actoricească, întrucât vedeta se află într-o formă fizică de invidiat. J.Lo, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, a fost fotografiată de Norman Jean Roy în ipostaze sexy, îmbrăcată în chiloți așa-numiți „invizibili” – nu au cusături și nu se observă pe sub haine.

Fanii au lăudat-o pentru această ședință foto provocatoare, care i-a scos în evidență „pătrățelele” de pe abdomen. Lopez are doi copii, pe gemenii Emme și Maximillian (16 ani), din mariajul cu Marc Anthony (55 de ani). În 2022, vedeta s-a căsătorit cu actorul american Ben Affleck (51 de ani).

Dieta lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez arată incredibil la 54 de ani!  Cântăreața muncește din greu pentru a arăta așa de bine. Ea se trezește în fiecare zi la 4:45 dimineața, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a afirmat Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp. Ea face exerciții fizice zilnice.

Totodată, Jennifer Lopez mănâncă foarte sănătos. În general, ea consumă legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Introduce foarte rar carbohidrați în regimul ei alimentar, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun.

Jennifer Lopez a dezvăluit recent că nu consumă produse procesate sau fast-food, preferând să mănânce cât mai sănătos posibil. Cel mai des mănâncă albușuri de ou, carne de curcan, piept de pui, vită și somon, nuci, legume fierte sau crude.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net