Jennifer Lopez, în cea mai mulată ținută! S-au văzut sfârcurile prin bluză

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (54 de ani) a demonstrat încă o dată că are o siluetă perfectă! Îmbrăcată într-un top mulat și colanți de yoga, artista de origine portoricană a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles, zilele trecute. Ținuta mulată i-a scos în evidență formele, dar s-au văzut și alte detalii pe care vedeta probabil nu dorea să le expună, precum...sfârcurile.

Jennifer Lopez și-a etalat silueta în haine de yoga (Foto: Profimedia)
Jennifer Lopez și-a etalat silueta în haine de yoga (Foto: Profimedia)

J.Lo este extrem de pasionată de fitness și de yoga. Nu face pauză nici măcar în weekend, iar asta se vede cu ochiul liber. Nu are pic de celulită și și-a păstrat corpul la fel de tonifiat ca la 20 de ani. Lopez, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, are doi copii gemeni, Emme și Max (15 ani), din relația cu fostul ei soț, Marc Anthony (55 de ani). Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck (51 de ani).

J. Lo a fost văzută așa pe străzile din Los Angeles
J. Lo a fost văzută așa pe străzile din Los Angeles

Dieta lui J. Lo

Cum se menține în formă Jennifer Lopez la 54 de ani? Ei bine, artista se scoală în fiecare zi la 4:45 dimineața, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a explicat Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp.

Soția lui Ben Affleck a afirmat că face exerciții fizice zilnice. Totodată, Jennifer Lopez mănâncă foarte sănătos. În general, ea consumă legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Introduce foarte rar carbohidrați în regimul ei alimentar, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun.

Lopez a dezvăluit recent că stă departe de mâncarea procesată și de orice înseamnă fast-food, preferând să mănânce cât mai sănătos posibil. Cel mai des mănâncă albusuri de ou, carne de curcan, piept de pui, vită și somon, nuci, legume fierte sau crude.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net