Jennifer Lopez, în chiloți la 54 de ani! Diva a pozat sexy de ziua ei

Jennifer Lopez a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 54 de ani cu o ședință foto sexy! Diva de origine portoricană s-a pozat în timp ce se pregătea de petrecere. Artista, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă de culoare albă, cu un kimono alb-negru deasupra.

Jennifer Lopez, în lenjerie intimă de culoare albă
Jennifer Lopez arată incredibil de bine la 54 de ani (Foto: Instagram)

Deși are doi copii din căsnicia cu Marc Anthony, pe gemenii Max și Emme (15 ani), focoasa șatenă și-a păstrat silueta perfectă și arată la fel de bine ca la 20 de ani. Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck (50 de ani) au sărbătorit un an de căsnicie, cu o cină romantică la un restaurant de lux din Santa Monica. Cei doi au reaprins flacăra dragostei, după 20 de ani de la prima lor relație, și s-au căsătorit pe 16 iulie 2022, în Las Vegas și în Georgia.

Jennifer Lopez, îmbrăcată în lenjerie intimă albă. Iulie 2023
Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere în lenjerie intimă (Foto: Instagram)

Cum se menține Jennifer Lopez în formă

 J.Lo se trezește în fiecare zi la 4:45 dimineața, chiar dacă afară este încă întuneric, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a afirmat Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp.

Soția lui Ben Affleck a spus că face exerciții fizice zilnice, chiar și atunci când este ocupată. Iar rezultatul se vede cu ochiul liber! Artista, care se laudă cu o avere de 400 milioane de dolari, nu are pic de celulită și are abdomenul tonifiat. De asemenea, Jennifer Lopez mănâncă, în general, legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Ea consumă foarte rar carbohidrați, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun. Lopez a mărturisit că stă departe de mâncarea procesată și de fast-food, preferând să mănânce cât mai sănătos posibil. Iată ce consumă în mod normal: carne de curcan, albusuri de ou, piept de pui, vită și somon, nuci, legume fierte sau crude.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net