Jennifer Lopez și Ben Affleck, aproape de divorț? Un apropiat al cuplului a făcut dezvăluiri incendiare

Jeniffer Lopez și Ben Affleck și-au trăit povestea de dragoste mai ceva ca în filmele americane. De-a lungul timpului, cei doi au radiat de fericire unul la brațul celuilalt, însă acum, se pare că lucrurile între ei nu mai sunt chiar roz. Ba mai mult, se zvonește că aceștia s-ar afla în pragul divorțului, scrie okmagazine.ro.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jeniffer Lopez și Ben Affleck nu mai locuiesc împreună

Ben Affleck și Jeniffer Lopez nu au mai fost văzuți împreună de aproximativ 2 luni, însă și în ultimele lor apariții, părea că ceva scârțâie între ei. Potrivit presei internaționale, artista în vârstă de 54 de ani a fost văzută la un studio de dans din Los Angeles, după ce au apărut zvonurile că s-ar fi despărțit de soțul ei, însă nu a părut că reușește să mimeze fericirea. Recent, o sursă apropiată a cuplului a dezvăluit că Ben Affleck s-a mutat din casa pe care o împărțea cu J Lo. Mai mult, actrița ar fi început să caute deja o altă casă în care să se mute, în Beverly Hills.

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, a declarat sursa anonimă, potrivit presei străine.

Motivul pentru care J LO și Ben Affleck s-ar afla la un pas de divorț

Pe de altă parte, se spune că decizia celebrei actrițe de a lansa documentarul Amazon Prime „The Greatest Love Story Never Told”, unde se regăsește povestea ei de dragoste cu Ben Affleck, ar fi fost un motiv de tensiune între cei doi. Starul de la Hollywood nu ar mai fi putut să facă față acestei căsnicii, dar nici nu ar fi vrut să îi pună piedici soției sale, în carieră.

Jeniffer Lopez și Ben Affleck au fost contactați de presa străină pentru a oferi declarații în privința zvonurilor legate de căsnicia lor, însă aceștia nu au răspuns apelurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net