Scandal la Hollywood! Ben Affleck a fost surprins în brațele fostei soții, Jennifer Garner

Fanii cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck par să treacă printr-un puternic moment de deja-vu, după ce pe Internet au apărut imagini cu actorul și cu fosta sa soție îmbrățișându-se tandru! Actorul și american și fosta sa soție, Jennifer Garner, au fost surprinși îmbrățișându-se într-o mașină, în timp ce lângă ei era chiar fiica celor doi.

Se pare că vechea zicală „istoria se repetă” lovește din nou, sau, cel puțin, de asta se tem în ultimul timp fanii cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck. Internauții de-a lungul întregului glob au rămas surprinși de imaginile în care a fost surprins actorul american de către paparazzi, alături de fosta lui soție, Jennifer Garner. Cu ani în urmă, în timpul primei relații dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, cei doi s-au despărțit tot din cauza actriței Jennifer Garner. Între timp, ea și Ben Affleck au făcut 3 copii împreună, iar, în cele din urmă, actorul a decis să se întoarcă la prima sa iubire, Jennifer Lopez.

Acum, se pare că „scenariul” s-ar putea repeta din nou, iar imaginile în care Ben Affleck stă tandru cu capul pe umărul fostei soții au făcut înconjurul lumii. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, Jennifer Lopez a fost nevoită să pună capăt relației cu actorul tot din cauza colegei de breaslă Jennifer Garner! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, o mulțime de fani de-a lungul globului o acuzau pe actriță că este o „distrugătoare de căsnicii”, iar acuzațiile s-au întors în forță, odată cu noile imagini apărute.

Ben Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner, surprinși îmbrățișându-se în mașină

Lopez și Affleck au fost văzuți împreună în acest weekend / foto: Profimedia
Lopez și Affleck au fost văzuți împreună în acest weekend / foto: Profimedia

În imaginile în care cei doi au fost surprinși, lângă ei se afla și fiica celor doi, Seraphina Rose, în vârstă de doar 13 ani. Cu toate aceste, se pare că imaginile care au făcut înconjurul lumii nu au creat probleme între Ben Affleck și actuala sa soție, Jennifer Lopez.

Cei doi au fost surprinși împreună chiar în acest weekend, însă, deși au sărbătorit în această vară aniversarea a unui an de la căsătorie, au mai existat zvonuri despre posibile probleme între cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net