Războiul decolteurilor, la Săptămâna Modei de la New York! Care au fost cele mai sexy ținute

Ultima actualizare:

Ploaie de vedete la Săptămâna Modei de la New York, care a avut loc în perioada 7-13 septembrie. Nume mari din industria muzicală și cinematografică au fost prezente în celebrul oraș american și au oferit apariții care mai de care mai spectaculoase.

Halle Berry, la prezentarea Michael Kors de la Săptămâna Modei din New York 2023
Halle Berry a purtat o rochie mulată (Foto: GettyImages)

Halle Berry (57 de ani) a venit la prezentarea noii colecții de primăvară 2024 a designerului Michael Kors. Actrița a întors toate privirile într-o rochie mulată de culoare neagră, cu un decolteu adânc și crăpături îndrăznețe în zona coapselor. Fosta Catwoman a purtat mai multe accesorii masive din argint și o pereche de cizme peste genunchi, confecționate din piele. Deși se apropie de 60 de ani, Halle a demonstrat, fără doar și poate, că rămâne una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood.

Saweetie, la Săptămâna Modei din New York
Saweetie, într-o ținută LaQuan Smith (Foto: GettyImages)

Saweetie (30 de ani), pe numele real Diamonté Quiava Valentin Harper, a fost o apariție de neuitat! Artista americană a făcut senzație într-o rochie roșie din paiete, cu mâneci lungi și un decolteu amețitor. Ținuta strălucitoare, semnată de casa de modă LaQuan Smith, i-a scos în evidență formele voluptoase care au consacrat-o. Celebra cântăreață a ales să își coafeze părul într-un coc sofisticat, iar ca bijuterii a optat pentru o pereche de cercei din argint cu diamante și o brățară strălucitoare.

Julia Fox, într-o rochie de mireasă de la Wiederhoeft
Julia Fox a purtat o rochie de mireasă de la Wiederhoeft (Foto: Getty Images)

Julia Fox (33 de ani) are deja o reputație, în ceea ce privește ținutele excentrice. Modelul italo-american a purtat o rochie de mireasă sexy, la prezentarea noi colecții Weiderhoeft, în cradrul Săptămânii Modei de la New York. Julia a optat pentru o rochie albă foarte scurtă și decoltată, de la Wiederhoeft, mănuși și încălțări asortate. Vedeta ținutei a fost voalul uriaș până în pământ, confecționat din tul, care i-a acoperit întreg corpul. Julia Fox și-a lăsat părul roșcat să îi cadă natural pe spate, iar drept accesorii a purtat o genată mică și albă și câteva inele din argint.

C.J. Perry, la prezentarea de modă The Blonds
C.J. Perry a strălucit într-o ținută The Blonds (Foto: GettyImages)

C. J. Perry (38 de ani) a întors toate privirile cu decolteul ei generos! Luptătoarea americană de wrestling a fost prezentă la lansarea noii colecții The Blonds, unde a venit îmbrăcată într-o rochie strălucitoare de culoare albastră. Ținuta cu strasuri aplicate i-a scos în evidență silueta fără cusur și, desigur, sânii uriași, despre care blondina susține că ar fi sută la sută naturali.

Leonie Hanne, la prezentarea de modă Carolina Herrera
Leonie Hanne a făcut furori într-o rochie Carolina Herrera (Foto: Profimedia)

Leonie Hanne (35 de ani) a făcut furori într-o rochie super decoltată! Influencerița de origine germană a venit la show-ul Carolina Herrera, de la New York, îmbrăcată într-o ținută colorată cu diamante aplicate, semnată de creatoarea de modă venezuelană. Rochia superbă i-a evidențiat silueta, iar pentru că avea deja prea multă culoarea în zona corpului, Leonie a ales un machiaj natural, părul prinzându-l într-o coadă de cal simplă.

Defilare în sânii goi

Un model a defilat în sânii goi, la prezentarea The Blondes. Săptămâna Modei New York 2023
Un model a prezentat în sânii goi, la Săptămâna Modei din New York

Prezentarea casei de modă The Blonds, ai designerilor David și Phillipe Blond, i-a uimit pe invitații de la Săptămâna Modei de la New York. Brandul este cunoscut pentru ținute feminine extravagante și super sexy. Casa de modă vrea să își păstreze această reputație, iar dovadă stă noua sa colecție de primăvară-vară 2024. Modelele au defilat mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate, în piesele vestimentare propuse de brandul american. Unul dintre manechine a pășit pe podium în sânii goi, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni argintii și o haină de blană scurtă, de culoare gri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net