Rita Ora, interzis de sexy! N-a purtat sutien și s-a văzut tot

Rita Ora (32 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei Couture de la Paris, duminică. Artista britanică a întors toate privirile când a ajuns la prezentarea Azzedine Alaïa. Blondina, care are o avere de 200 milioane de dolari, a optat pentru o rochie neagră din dantelă, semnată de designerul Pieter Mulier, lăsând puțin loc imaginației. 

Rita Ora, îmbrăcată într-o rochie albă, în bucătăria ei
Rita Ora a uimit la un eveniment recent (Foto: Facebook)

Rita Ora a atras toate privirile

Rita Ora decis să nu poarte sutien la această ținută curajoasă, astfel că toată lumea a putut să îi admire sânii în toată splendoarea. Cântăreața și-a prins părul într-o coadă de cal și nu a purtat bijuterii. A accesorizat ținuta doar cu o pereche de tocuri înalte, care i-au evidențiat picioarele lungi. Drept machiaj, Rita Ora a optat pentru un fard negru în zona ochilor, iar buzele le-a lăsat într-o culoare naturală.

Artista are un bust generos, însă nu a explicat niciodată dacă și-a făcut operații estetice sau nu. Cu toate acestea, fanii au speculat de ani buni că Rita și-a pus silicoane și că și-a făcut și alte mici intervenții în zona nasului și a buzelor.

Rita Ora, cu sânii la vedere într-o rochie Pieter Mulier, la Săptămâna Modei din Paris
Rita Ora, cu sânii la vedere într-o rochie Pieter Mulier (Foto: Profimedia)

Rita Ora este căsătorită cu celebrul regizor neozeelandez Taika Waititi (47 de ani). Cei doi și-au unit destinele anul trecut, într-o ceremonie intimă.

Rita Ora mănâncă mult, dar sănătos

Rita Ora mănâncă mult, dar încearcă să aibă grijă la ceea ce consumă. „Poți să mănânci destul de mult atâta timp cât faci mișcare”, a afirmat ea în 2021. 

La micul dejun, Rita Ora mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, consum pui sau pește cu legume, iar la cină îmi place să mănânc mult pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări, desigur”, a dezvăluit ea. Cu toate acestea, Rita Ora nu pune gura pe pâine și susține că evită complet zahărul.

Eu nu mă înfometez. Obișnuiam să o fac, dar mi-am dat seama că mâncatul nu este însă problema. Este vorba despre ceea ce are nevoie corpul tău, iar corpul fiecăruia este diferit”, a mai spus vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net