Cântăreața Rita Ora a făcut nuntă în secret! Și-a compromis luna de miere

Cântăreața americană Rita Ora, 31 de ani, s-a căsătorit cu regizorul și producătorul Taika Waititi, (46 ani), la mai puțin de două luni după ce a cerut-o în căsătorie pe vedeta britanică.

image
Cântăreața Rita Ora a făcut nuntă în secret! Și-a compromis luna de miere

Rita Ora a făcut nunta în secret într-un cadru intim, la Londra, dar, în loc să-și ia timp liber pentru o lună de miere de lux, vedeta s-a întors deja la lucru pentru a înregistra muzică nouă în studio.

«A fost o ceremonie cu adevărat intimă și super specială pentru toți cei de acolo. Au fost prezenți doar cei apropiați și dragi lor. Cu toții am văzut cât sunt de îndrăgostiți.», a declarat o sursă. 

În ciuda faptului că trăiește în lumina reflectoarelor, Rita Ora este hotărâtă să păstreze relația cât mai privată și nu a vrut să transforme ceremonia într-un eveniment public.  

Cântăreața are de gând să celebreze acest moment special din viața sa și în stil tipic hollywoodian, printr-o petrecere unde vor fi invitate vedete din showbiz-ul din afară, însă solista nu dorește ca imaginile să fie făcute publice în vreo revistă de scandal. 

Rita nici măcar nu a apucat să plece în luna de miere, căci s-a întors deja în studio și lucrează intens la al treilea album, ultima sa sesiune fiind cu Rollo, cel care a scris piese pentru mai multe nume răsunătoare din SUA.

Soțul ei, regizorul Taika Waititi, a publicat o serie de imagini superbe alături de noua lui soție, Rita Ora, când și-au făcut apariția la premiera filmului Thor. 

Rita Ora și-a întâlnit alesul în urmă cu un an și jumătate

Rita Ora și Taika se află într-o relație de un an și jumătate și s-au cunoscut pe platourile de filmare în Australia a emisiunii The Voice. 

Ei și-au făcut debutul ca un cuplu oficial pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului The Suicide Squad în august 2021.

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, Rita a încărcat o fotografie adorabilă, iar Taika a scris: «Noi, acum patru ani. Acum. Mulțumesc că ai fost cool și că mi-ai adus bucurie mereu»

Au locuit în Sydney, LA și acum în Londra - așa că poate că un pic de timp împreună într-un singur loc este singura lună de miere de care au nevoie.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
mahsa amini protest par taiat berlin 23 septembrie epa efe
depozite gnl
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg