Blake Lively arată demențial după patru nașteri! Apariție de infarct, la Săptămâna Modei de la New York

N-ai zice că are 4 copii! Blake Lively (36 de ani) are o siluetă perfectă, deși a trecut prin mai multe nașteri. Ea și soțul ei, Ryan Reynolds (46 de ani), au trei fetițe adorabile, James, Inez și Betty, și un bebeluș care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni.

Blake Lively a venit îmbrăcată într-o salopetă aurie, la Săptămâna Modei din New York
Blake Lively a venit îmbrăcată într-o salopetă aurie (Foto: Profimedia)

Cei doi actori nu au dezvăluit încă sexul și numele celui de-al patrulea copil. Zilele trecute, Blake a fost în centrul atenției, la Săptămâna Modei de la New York. Superba blondă, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a venit îmbrăcată, la prezentarea de modă a brandului Michael Kors, într-o salopetă aurie și mulată, prevăzută cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență silueta fără cusur.

Toți cei prezenți au fost uimiți să vadă cât de bine arată vedeta din „Gossip Girl”, după ce a devenit mamă pentru a patra oară în luna februarie.

Michael Kors și Blake Lively (Foto: GettyImages)
Michael Kors și Blake Lively (Foto: GettyImages)

Cum se menține Blake Lively în formă

Dieta lui Blake Lively conține un echilibru sănătos de proteine, legume, fructe, amidon cu ardere lentă precum cartofii dulci și grăsimi sănătoase precum avocado, ulei de cocos și unt. Și cea mai bună parte a regimului ei alimentar: ea nu își calculează caloriile și nu are un deficit caloric strict, așa cum ați putea auzi de la alte celebrități.

Blake Lively a mărturisit în trecut că se ține departe de alcool. Ea nu sare niciodată peste micul dejun, care constă în general în ouă prăjite în ulei de cocos și câteva legume lângă ele. La prânz, actrița preferă cartofii dulci, fructele și salatele. Cina constă, în general, într-porție mică de orez și somon la grătar, cu varză de Bruxelless..

Evident, starul face și mult sport și are și un antrenor personal. Se antrenează în fiecare zi câte o oră, iar când nu are timp să se ducă la sală, face excercițiile fizice acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net