A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul „Tânăr și neliniștit”. Avea doar 43 de ani și suferea de o boală gravă

Fanii serialului „Tânăr și neliniștit” sunt în doliu, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți actori din distribuția faimoasei producții a încetat din viață la doar 43 de ani! Este vorba despre Billy Miller, care a murit la o vârstă atât de fragedă, după o luptă dificilă cu depresia. Actorul a interpretat rolul personajului Billy Abbot, în „Tânăr și neliniștit”.

Billy Miller a murit chiar înainte de ziua sa de naștere / foto: Profimedia
Billy Miller a murit chiar înainte de ziua sa de naștere / foto: Profimedia

O veste tragică a îndurerat fanii serialului „Tânăr și neliniștit”, care sunt acum în doliu, în urma decesului unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din faimoasa producție americană. Este vorba despre Billy Miller, care a încetat din viață la vârsta de numai 43 de ani, potrivit informațiilor oferite de către cei de la CNN. Potrivit unei declarații a managerului acestuia, Billy Miller se confrunta cu o boală gravă, pe care multă lume o ignoră, chiar și în ziua de azi. Este vorba despre depresia maniacală (tulburare bipolară), de care Billy Miller încerca să scape de ani de zile.

Billy Miller s-a născut pe data de 17 septembrie 1978, în orașul Tulsa, Oklahoma. Din păcate, el a murit chiar înainte de ziua sa de naștere, la un spital din Austin, Texas. Actorul a copilărit în Texas, însă, după terminarea studiilor, s-a mutat la Los Angeles, pentru a reuși să își facă o carieră în industria cinematografică.

Billy Miller a murit chiar înainte de ziua sa de naștere

Actorul a interpretat rolul personajului Billy Abbot, în faimosul serial american „Tânăr și neliniștit”. Însă, cariera sa nu s-a rezumat doar la acest rol, iar fanii din țara noastră pot recunoaște numele actorului din mai multe producții de succes. Billy Miller a jucat și în filmul „American sniper”, în 2014, iar, cel mai recent, el a putut fi urmărit în seriale precum „NCIS” și „The Rookie”.

Actorul american reușise să câștige 3 premii Daytime Emmy, 2 dintre ele pentru cel mai bun actor în rol secundar, iar al treilea pentru cel mai bun actor în rol principal.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
Kylie Jenner  sursa   Instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner claudia puican png
Sharon Osbourne, Getty (1) jpg
cub oana roman marius elisei png
image
actualitate.net