Actorul român care a ajuns, peste noapte, „cerșetor”. Caută prin gunoaie și este iubit de toată România

Serialul „Groapa" a fost difuzat la Pro Tv începând cu 16 septembrie. Surpriza din grila de toamnă a adus pe micile ecrane actori cunoscuți. Marius Manole îl interpretează pe cerșetorul Alică, un om cu probleme mintale, care este, însă extrem de inteligent. 

„Groapa" – o adaptare după un serial turcesc Foto: Facebook
„Groapa" – o adaptare după un serial turcesc Foto: Facebook

Ce rol interpretează Marius Manole în „Groapa”

Sâmbătă, pe 16 septembrie, a avut loc premiera serialului Pro TV „Groapa”, o producție ce-i pune în lumină pe marii actori ai României. Marius Manole este nelipsit din scenariu și pentru că este un actor cameleonic, mereu gata să intre în orice rol, a primit unul inedit: un cerșetor cu probleme mintale, însă atunci când e nevoie, extrem de inteligent.

Marius Manole îl interpretează pe cerșetorul Alică în „Groapa”, serialul care a ajuns deja la inimile românilor. Alică este un cerșetor cuminte, devotat lui Sandu Vlahu, liderul interlopilor din Giurgiu. Se bucură pentru Vlahu și plânge odată cu el și familia lui, atunci când dă de necazuri.

În episodul doi, Alică este cel care vine în ajutorul lui Sasha Vlahu (Daniel Nuță) pentru a afla ce s-a întâmplat în noaptea în care Grigore Vlahu, fratele lui, a fost împușcat de oamenii unui rival în afaceri. Plin de expresivitate, Marius Manole interpretează cu brio rolul pe care, spun oamenii, niciun alt actor n-ar fi reușit.

Groapa, un serial despre mafie

„Groapa” este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya. Este vorba de o adaptare cu un scenariu incredibil. Românii au ocazia să descopere modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

Acțiunea se desfășoară la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. „Groapa” oferă tuturor șansa de a se avânta într-un univers, care poartă telespectatorii într-un carusel de emoții.

Cine este Marius Manole

Marius Manole a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, secția Actorie, în 2001, la clasa profesorilor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe.

Între 2002-2003, actorul Marius Manole a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București și a participat la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York, atelier realizat de ICR New York cu sprijinul ICR București, în 2009. Marius Manole este actor al Teatrului Național București din 2002.

Marius Manole: „Am avut mult noroc, am muncit foarte mult"

Într-un interviu, actorul a povestit cât de greu i-a fost atunci câns s-a mutat în București și cât de mult a fost nevoit să muncească. „La mine lucrurile s-au legat foarte bine. Am avut foarte mult noroc, am muncit foarte mult. Am avut oportunitatea să muncesc foarte mult. Ce îmi era greu? Îmi era greu să mă descurc cu orașul acesta mare, pe care nu-l înțelegeam.

Aveam senzația că toată lumea o să mă fure, toată lumea caută să câștige ceva de pe urma ta, orașul în care nu mă întâlneam cu prietenii, pentru că nu aveam timp, că distanțele erau foarte mari, eu veneam de la Iași sau de la Brăila unde te întâlneai nas în nas și când nu voiai", declara Marius Manole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net