Divorțul bate la ușă! Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos casa la vânzare

Divorțul dintre Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) este iminent! Asta susțin apropiații celor doi actori, dar și acțiunile lor. Recent, ei au angajat un agent imobiliar pentru a vinde proprietatea din Beverly Hills, achiziționată anul trecut cu 60 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez îl sărută pe oprab pe Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Surprinși într-o îmbrățișare forțată (Foto: Profimedia)

Această ultimă mișcare a alimentat și mai mult zvonurile de divorț. J. Lo și Ben Affleck au cerut aproximativ 65 de milioane de dolari pentru conac, a relata publicația americană TMZ. Ei au achiziționat casa de 4.000 de metri pătrați la 10 luni după ce și-au unit destinele în Las Vegas. Proprietatea impresionantă include 17 dormitoare, un complex sportiv interior, un bar, locuri de relaxare în aer liber, o piscină uriașă, grădini și o parcare pentru 80 de autoturisme.

Potrivit sursei citate mai sus, Jennifer și Ben vor suferi o pierdere financiară de milioane de dolari în urma vânzării. Asta din cauză că agentul imobiliar își asumă anumite comisioane, dar și din cauza unei noi taxe care se aplică în cazul proprietăților foarte scumpe.

Jennifer Lopez, îmbrăcată într-o rochie tricotată de culoare albă
Jennifer Lopez se duce singură la evenimente (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez și Ben Affleck încă poartă verighetele

Listarea a venit în contextul în care de ceva vreme se vorbește despre o despărțire. Ben Affleck, care are o avere de 150 de milioane de dolari, s-ar fi mutat deja într-o casă separată. Cu toate acestea, ambii au continuat să apară cu verighetele în public și nici unul nu a infirmat sau confirmat „bârfele”.

Vila din Beverly Hills a lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck
Conacul cuplului Bennifer a fost deja scos la vânzare (Foto: Profimedia)

În urmă cu o săptămână, cei doi au fost surprinși împreună în Santa Monica, din California, atunci când au fost la meciul de baschet al fiului actorului, Samuel (12 ani). Aceștia au fost fotografiați într-o îmbrățișare stânjenitoare și un sărut pe obraz ce a părut extrem de forțat. Nu se știe exact de ce s-au certat, însă conform zvonurilor, Ben Affleck s-a supărat că diva a lansat documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, unde vorbește în detaliu despre povestea lor de dragoste.

Jennifer, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, are în palmares trei divorțuri. Cu penultimul soț, Marc Anthony, are doi gemeni, Emme și Maximilian (16 ani). La rândul său, Ben a mai fost căsăto

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net