O celebră blondă, cu chiloții la vedere pe covorul roșu! A făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția

Natalia Paragoni (26 de ani) a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, marți. Prezentă la premiera filmului „Queer”, frumoasa blondă a venit îmbrăcată într-o rochie lungă și transparentă, de culoare albă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă asortată.

Natalia Paragoni, într-o rochie albă și transparentă, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Natalia Paragoni a purtat o rochie albă (Foto: Profimedia)

Natalia Paragoni, într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Veneția 

Modelul italian și-a coafat părul în bucle lejere, iar drept accesorii a ales cercei cu diamante, un lanț simplu și delicat și două brățări argintii. Natalia Paragoni este într-o relație cu DJ-ul Andrea Zelleta, pe care l-a cunoscut în 2019, la emisiunea Uomini e Donne.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Ginevra, care s-a născut pe 20 iulie 2023. Recent, Natalia a răbufnit pe Instagram, după ce mai multe persoane au criticat-o și i-au zis că nu ia în serios rolul de mamă. „Pentru tine, o mamă serioasă este: să stau acasă 24 de ore pe zi, să mă îmbrac într-un anumit fel, să mă distrez exclusiv cu fiica mea și să-mi petrec vacanțele doar cu ea?”, i-a răspuns Natalia unui fan, luna trecută. 

Natalia Paragoni și Andrea Zelleta sunt împreună de 5 ani

„Am avut o naștere naturală, chiar dacă a fost obositoare ca toate nașterile. Sosirea Ginevrei a fost o schimbare. Am avut un moment de spaimă și am plâns mult. Uneori îmi era frică să o las altor oameni, alteori însă simțeam că o resping, pentru că mă temeam că o pot răni”, a declarat modelul anul trecut, pentru Verissimo.

În luna mai, ea și Andrea Zelleta au sărbătorit cinci ani de relație. „Cinci ani! Cine s-ar fi gândit?! Am pariat pe ea chiar de la început! Cel mai frumos pariu din viețile noastre a fost câștigat”, a scris Natalia Paragoni pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cuplul apare alături de micuța Ginevra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net