Ce partenere sexy au bunicii de la Hollywood! Brad Pitt, cu noua iubită la Festivalul de Film de la Veneția

A fost ploaie de vedete zilele acestea la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care se desfășoară în perioada 28 august-7 septembrie. Ce prilej mai potrivit pentru veteranii de la Hollywood să își etaleze superbele partenere de viață? Cuplurile sexy au făcut furori pe covorul roșu de la Lido di Venezia, iar reprezentantele sexului frumos au fost în centrul atenției, desigur!

Brad Pitt și Ines de Ramon, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Brad Pitt și Ines de Ramon sunt împreună din 2022 (Foto: GettyImages)

Brad Pitt are o iubită cu 29 de ani mai tânără decât el

Brad Pitt (60 de ani) a uimit pe toată lumea atunci când a venit la premiera noului său film, „Wolfs”, duminică, alături de tânăra lui iubită, Ines de Ramon (31 de ani). Este prima lui parteneră oficială, de la divorțul de Angelina Jolie (49 de ani), alături de care are șase copii – Maddox (23 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh (18 ani), Knox și Vivienne (18 ani).

Ines de Ramon a purtat o rochie albă și mulată, care i-a evidențiat silueta. Tânăra este  creatoare de bijuterii și absolventă a Universității din Geneva. Ea a fost căsătorită anterior cu actorul Paul Wesley. Cei doi au divorțat în 2022, după un mariaj care a durat doar trei ani. Brad, care are o avere de 400 de milioane de dolari, și Ines sunt împreună din toamna anului 2022, fiind surprinși pentru prima dată împreună la un concert susținut de Bono în Los Angeles.

George și Amal Clooney, unul din cele mai sexy cupluri de la Hollywood

George și Amal Clooney, la Festivalul de Film de la Veneția
George și Amal Clooney s-au căsătorit în 2014 (Foto: GettyImages)

George Clooney (63 de ani) și frumoasa lui soție, Amal (46 de ani), au fost și ei prezenți la premiera peliculei „Wolfs”, în care actorul joacă alături de bunul său prieten, Brad Pitt. Amal Clooney a întors toate privirile într-o rochie galbenă din dantelă, semnată de casa de modă Versace.

Avocata britanică și-a lăsat părul lung să cadă pe spate, și a arătat ca o adevărată prințesă. Drept accesorii, șatena a ales o pereche de cercei lungi și un clutch auriu. George Clooney, care deține o avere de 500 de milioane de dolari, și Amal s-au căsătorit în 2014.

Antonio Banderas și Nicole Kimpel au atras toate privirile, la Festivalul de Film de la Veneția

Antonio Banderas și Nicole Kimpel, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Antonio Banderas și Nicole Kimpel sunt împreună din 2014 (Foto: GettyImages)

Antonio Banderas (64 de ani) nu și-a scăpat din priviri iubita sexy, Nicole Kimpel (43 de ani), pe covorul roșu de la Gala amFar, duminică seară. Cu o zi înainte, ei au fost prezenți la premiera dramei erotice „Babygirl”, în care actorul spaniol joacă alături de Nicole Kidman.

La gala AmFar, Nicole Kimpel a optat pentru o rochie strălucitoare și decoltată, care i-a scos în evidență bustul generos și corpul tonifiat. Antonio Banderas, care se laudă cu o avere de 50 de milioane de dolari, se iubește cu antreprenoarea din 2014. Ei și-au început relația la scurt timp după ce vedeta de la Hollywood a divorțat de Melanie Griffith.

Richard Gere, alături de soția tinerică

Richard Gere și Alejandra Silva, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în 2018 (Foto: GettyImages)

Richard Gere (75 de ani) a venit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția alături de soția lui, Alejandra Silva (41 de ani). Cei doi au participat la gala amfAR, în aceeași zi cu fiul actorului, Homer (24 de ani), pe care îl împarte cu fosta lui soție, Carey Lowell. 

Alejandra Silva a ales să poarte o rochie transparentă, ornată cu flori strălucitoare de culoare albastru închis. Activista politică de origine spaniolă și-a coafat părul în bucle lejere, iar în picioare a purtat o pereche de sandale negre, cu tocul cui. Richard Gere, care are o avere de 120 de milioane de dolari, și Alejandra s-au căsătorit în 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net