A uitat de Angelina Jolie! Cum o răsfață Brad Pitt pe iubita tinerică, la Paris

Ultima actualizare:

Ce gentleman romantic! Brad Pitt (59 de ani) și iubita lui, Ines de Ramon (31 de ani), s-au bucurat de o cină de lux, la restaurantul Fouquet's de pe Champs-Élysées, notează publicația franceză Paris Match. 

Brad Pitt și-a scos iubita la o cină romantică (Foto: GettyImages/Twitter)
Brad Pitt și-a scos iubita la o cină romantică (Foto: GettyImages/Twitter)

Cei doi au călătorit separat în Franța. Actorul american filmează în prezent pentru noul său film, „Wolves”, cu George Clooney la New York, a ajuns în Orașul Luminii joi, iar ea vineri.

Într-o înregistrare video surprinsă în restaurantul Fouquet's, Brad Pitt și Ines de Ramon se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți. Pentru această cină romantică, el a ales să poarte  un costum negru, clasic, în timp ce Ines a fost îmbrăcată într-o superbă rochie argintie.

În clip, actorul și iubita lui au fost surprinși discutând cu mai multe persoane prezente în restaurant. De asemenea, fanii au remarcat din aceste imagini faptul că Brad este foarte fericit alături de Ines de Ramon, și pare că a uitat cu totul de fosta lui soție, Angelina Jolie (47 de ani). 

Brad și Ines au fost văzuți prima dată împreună în noiembrie 2022

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți prima dată împreună în noiembrie 2022, la un concert din Los Angeles.  Dar, presa americană susține că cei doi și-au început povestea de dragoste cu câteva luni înainte.

De când s-a despărțit de Angelina Jolie, în 2016, Brad Pitt, care are o avere 300 milioane de dolari, și-a încercat norocul în dragoste cu Emily Ratajkowski și Nicole Poturalski, în timp ce Ines s-a despărțit, discret, de fostul ei soț, Paul Wesley, în 2022, după trei ani de căsnicie. Și Brad Pitt și-a oficializat divorțul de Angelina Jolie abia în 2019, după o bătălie legală lungă și anevoioasă.

Fostul cuplu de la Hollywood are împreună șase copii: Maddox (21 de ani),  Zahara (18 ani) Shiloh (16 ani) și pe gemenii Vivienne și Knox (14 ani). Angelina Jolie are acum custodia exclusivă a copiilor minori, Brad Pitt având doar drepturi de vizită.

Ines lucrează în domeniul bijuteriilor

Ines de Ramon are o carieră strălucitoare în domeniu bijuteriilor. În prezent este vicepreședinte al companiei Anita Ko Jewelry și, potrivit profilului său de pe LinkedIn, lucrează în cadrul firmei de aproape trei ani.

Ea a lucrat, totodată, în departamentul de vânzări al companiei elvețiene de bijuterii de lux de GRISOGONO, timp de patru ani și a fost, de asemenea, angajată la Christie’s timp de un an.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net