Brad Pitt, lovitură pentru Angelina Jolie. Planul cu care vrea să o distrugă!

Ultima actualizare:

Continuă războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul în vârstă de 58 de ani va „răspunde în instanță" la acuzațiile facute de fosta lui sotie, care a spus despre starul de la Hollywood că ar fi fost abuziv față de ea si copiii lor.

Brad Pitt, lovitură pentru Angelina Jolie
Brad Pitt, lovitură pentru Angelina Jolie

Avocata actorului, Anne Kiley, a declarat că Brad Pitt a fost supus unui „atac plin de declarații false" și nu-și va asuma „nimic din ceea ce n-a făcut”, conform The Daily Mail.

Afirmațiile vin după o plângere penală făcută de Angelina Jolie, în care actrița a susținut că fostul ei partnere de viață a fost abuziv verbal și fizic față de familia sa, în septembrie 2016, în timpul unui zbor cu avionul privat.

Citește și: Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Documentele apărute în presa internațională susțineau că, printre altele, actorul a „turnat bere și vin" peste copiii lui și l-a „sugrumat" pe unul dintre ei. 

Vezi și: Angelina Jolie și Brad Pitt, într-o campanie monstruoasă! Așa a fost surprinsă celebra actriță

Acuzații grave împotriva lui Brad Pitt

De asemenea, actorul a fost acuzat că l-a lovit pe unul dintre copii și că a tras-o de păr pe Angelina Jolie. Toate aceste acuzații sunt infirmate de avocatul lui Brad Pitt, care susține că totul reprezintă un „atac personal” asupra clientului său.

Din fericire, diferitele autorități publice pe care cealaltă parte a încercat să le folosească împotriva lui Pitt în ultimii șase ani au luat propriile decizii independente. Brad va continua să răspundă în instanță așa cum a făcut-o și până acum", a precizat Anne Kiley, avocata actorului.

Vezi și: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Avocații lui Pitt: „Angelina Jolie reimaginează episodul de acum 6 ani”

Un reprezentant al lui Brad Pitt s-a plâns în această săptămână că Angelina Jolie „continuă să reia, să revizuiască și să reimagineze descrierea unui eveniment care s-a întâmplat în urmă cu 6 ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. Povestea ei se schimbă constant”, conform The Hollywood Reporter.

În aceeași zi, un raport al celor de la TMZ susținea că actrița din Tomb Raider a lansat o campanie de denigrare împotriva fostului ei soț.

Surse apropiate lui Brad Pitt au susținut că acțiunile și afirmațiile lui Jolie au avut o un efect extrem asupra copiilor și au afectat grav relația lor cu tatăl lor. O altă persoană a precizat că ceii mici au o „relație limitată și tensionată, din cauza campaniei ei de denigrare.".

FBI a investigat anterior acuzațiile lui Angelina Jolie despre comportamentul violent al lui Brad Pitt în avion, dar a decis să nu-l pună sub acuzare din cauza lipsei dovezilor. În urma presupusului incident din 2016, Jolie a intentat divorțul cinci zile mai târziu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net