Angelina Jolie și Brad Pitt, într-o campanie monstruoasă! Așa a fost surprinsă celebra actriță

E război total în conflictul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița, care l-a acuzat pe fostul ei soț, în repetate rânduri, că i-ar fi abuzat fizic pe copiii lor, a fost surprinsă într-o postură complet necaracteristică pe străzile din „orașul îngerilor”.

6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg

Angelina Jolie a fost reperată de paparazzi la un magazin alimentar din Los Angeles, Lassens, miercuri, 5 octombrie. Aflată în plin proces cu Brad Pitt, vedeta de la Hollywood a surprins prin ținuta aleasă. Totodată, în fotografii, Jolie are o grimasă tristă și pare destul de afectată de „gălăgia” din viața ei.

Vezi și: Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Actrița câștigătoare a premiului Oscar a fost îmbrăcată într-o rochie albă lungă, cu un șal gri peste umeri și sandale. Alături de ea s-a aflat și fiica ei în vârstă de 14 ani, Vivienne, conform The Daily Mail.

Foarte interesante: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Angelina Jolie, suprinsă într-o ținută inedită pe străzile din Los Angeles

Recent, Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, l-a dat în judecată pe Brad Pitt pentru vinăria Miraval, pe care amândoi au deținut-o în sudul Franței, în perioada în care erau soț și soție. În prezent, Pitt este proprietarul domeniului, iar actrița susține că o parte din câștigurile pe care fostul ei soț le face de pe urma acestei vinării i se cuvin ei. 

Cuplul este angajat într-o bătălie juridică aprinsă, Angelia Jolie susținând și că fostul ei partener a avut un comportament violent în timpul unei altercații din 2016, care s-a petrecut la bordul unui avion privat. 

Doi dintre copiii cuplului ar fi sărit în ajutorul mamei în timpul conflictului, iar actorul l-ar fi strâns de gât pe unul dintre micuți și l-ar fi lovit pe celălalt, conform sursei citate.

Citește și: Brad Pitt și femeile celebre care i-au pus inima pe jar. Soția lui Mike Tyson a «călcat strâmb» cu actorul

Autoritățile federale, care au jurisdicție asupra zborurilor, au investigat incidentul, dar au refuzat să-i facă dosar penal actorului. La câteva zile după presupusul conflict, Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt, scrie The Daily Mail.

Angelina Jolie și fostul ei soț, Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, sunt părinții a șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Vivienne și Knox, 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net