Angelina Jolie și Brad Pitt, într-o campanie monstruoasă! Așa a fost surprinsă celebra actriță

E război total în conflictul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița, care l-a acuzat pe fostul ei soț, în repetate rânduri, că i-ar fi abuzat fizic pe copiii lor, a fost surprinsă într-o postură complet necaracteristică pe străzile din „orașul îngerilor”.

6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg

Angelina Jolie a fost reperată de paparazzi la un magazin alimentar din Los Angeles, Lassens, miercuri, 5 octombrie. Aflată în plin proces cu Brad Pitt, vedeta de la Hollywood a surprins prin ținuta aleasă. Totodată, în fotografii, Jolie are o grimasă tristă și pare destul de afectată de „gălăgia” din viața ei.

Vezi și: Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Actrița câștigătoare a premiului Oscar a fost îmbrăcată într-o rochie albă lungă, cu un șal gri peste umeri și sandale. Alături de ea s-a aflat și fiica ei în vârstă de 14 ani, Vivienne, conform The Daily Mail.

Foarte interesante: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Angelina Jolie, suprinsă într-o ținută inedită pe străzile din Los Angeles

Recent, Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, l-a dat în judecată pe Brad Pitt pentru vinăria Miraval, pe care amândoi au deținut-o în sudul Franței, în perioada în care erau soț și soție. În prezent, Pitt este proprietarul domeniului, iar actrița susține că o parte din câștigurile pe care fostul ei soț le face de pe urma acestei vinării i se cuvin ei. 

Cuplul este angajat într-o bătălie juridică aprinsă, Angelia Jolie susținând și că fostul ei partener a avut un comportament violent în timpul unei altercații din 2016, care s-a petrecut la bordul unui avion privat. 

Doi dintre copiii cuplului ar fi sărit în ajutorul mamei în timpul conflictului, iar actorul l-ar fi strâns de gât pe unul dintre micuți și l-ar fi lovit pe celălalt, conform sursei citate.

Citește și: Brad Pitt și femeile celebre care i-au pus inima pe jar. Soția lui Mike Tyson a «călcat strâmb» cu actorul

Autoritățile federale, care au jurisdicție asupra zborurilor, au investigat incidentul, dar au refuzat să-i facă dosar penal actorului. La câteva zile după presupusul conflict, Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt, scrie The Daily Mail.

Angelina Jolie și fostul ei soț, Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, sunt părinții a șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Vivienne și Knox, 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net