Brad Pitt trăiește ca un rege! Cum arată conacul de 40 de milioane de dolari cumpărat de faimosul actor

Ultima actualizare:

Actorul Brad Pitt, unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă, și-a cumpărat recent un conac spectaculos în California. Vedeta nu s-a uitat la bani și a scos din conturi suma de 40 de milioane de dolari. Casa iese în evidență prin arhitectură și amplasament.

Brad Pitt și-a cumpărat un conac de 40 de milioane de dolari
Brad Pitt și-a cumpărat un conac de 40 de milioane de dolari

Ridicată pe stânci, cu ziduri care parcă fac parte din peisaj, vila a fost costruită în urmă cu mai bine de 100 de ani, iar primul ei proprietar a fost un celebru scriitor american. 

Citește și: Brad Pitt iubește din nou, la 6 ani după despărțirea de Angelina Jolie!

Noul cuibușor de nebunii al lui Brad Pitt are 900 de metri pătrați și se află în Carmel Highlands, pe Coasta Centrală a Californiei. Conacul de 40 de milioane de dolari nu a fost niciodată listat public pentru vânzare.

Nu rata nici: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

Înainte de a fi cumpărată de către celebrul actor american, extravagata proprietate era deținută de Searock, firma bancherului din Chicago, Joe Ritchie. Acesta s-a stins din viață la începutul anului. Afaceristul cumpărase vila pentru doar 4,5 milioane de dolari, în 1999, potrivit Vanity Fair.  

Cum arată conacul de 40 de milioane de dolari deținut de Brad Pitt

Casa lui Brad Pitt este cu adevărat specială, după cum se poate observa în imagini. A fost construită în 1918, din piatră locală. Are ieșiri la numeroase golfuri, iar accesul se face pe scări. 

Ups: Jennifer Aniston, disperată că secretele din căsnicia cu Brad Pitt ies la iveală

Casa este denumită D.L James, după numele primului său proprietar, scriitorul Daniel Lewis James, care și-a publicat opera sub pseudonimul Danny Santiago. Conacul a fost proiectat de celebrul arhitect Charles Sumner Greene. 

Noua casă a lui Brad Pitt impresionează prin arhitectură și amplasament

În cartea „Greene & Greene: Architecture as a Fine Art”, autorul Randell L. Makinson descrie clădirea ca fiind: „Cea mai creativă și ambițioasă lucrare din ultima parte a carierei lui Charles Greene. Casa James este un monument unic în această țară. (...) Pe alocuri este greu de stabilit exact unde s-a termină stânca și unde începe geniul construit de om."

Wow: Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Mai trebuie menționat faptul că vila a fost construită din gresie și granit extrase din surse locale. Pe lângă arhitectură, Brad Pitt se va bucura și de o vedere panoramică la Oceanul Pacific. Vezi AICI mai multe imagini cu superba casă deținută de Brad Pitt.  

Ce avere are Brad Pitt? Actorul și-a cumpărat un conac de 40 de milioane de dolari

În vârstă de 58 de ani, celebrul actor a strâns o avere impresionantă. Chiar dacă vine după un divorț costisitor (procesul cu Angelina Jolie terminându-se abia în 2021), starul de cinema încă are pușculița plină.

Astfel, averea lui Brad Pitt se ridică la aproximativ 300 de milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth și Marca.com. Cea mai recentă producție în care poate fi urmărit popularul actor se numește Bullet Train, unde Brad Pitt joacă alături de Sandra Bullock.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Sursa Foto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net