Cum arată palatul în care Donald Trump a locuit cu prima lui soție, Ivana? Datorită ei a ajuns milionar!

Ivana, prima soție a lui Donald Trump, s-a stins din viață în urmă cu doar două săptămâni, în propria locuință din orașul New York (mai multe detalii, AICI). Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a dat primul tun imobiliar la brațul ei și apoi, tot împreună, au reușit să semneze o serie de tranzacții extrem de bănoase.

Divorțul lor a fost unul extrem de costisitor, dat fiind faptul că erau și asociați în afaceri, iar Ivana a primit, potrivit deciziei judecătorilor, mai multe milioane de dolari. S-au îmbogățit pe parcursul căsniciei și nu au dus-o rău niciodată, dovadă fiind prima lor vilă care arată mai degrabă a palat. În acest sens, au apărut imagini cu primul conac în care cei doi soți au locuit, o casă luxoasă pe care cuplul a împodobit-o cu foiță de aur.

S-ar pute să te intereseze:  Donald Trump a venit la înmormântarea fostei soții alături de Melania. Cum s-au prezentat membrii familiei?

Proprietatea imensă a fost cumpărată cu doar 4 milioane de dolari, în 1982, iar astăzi valorează aproximativ 35 de milioane. Are aproximativ 900 de metri pătrați, 8 dormitoare, 13 băi și o serie de facilități de lux. La momenul încheierii tranzacției, Donald Trump avea doar 35 de ani, iar Ivana, care s-a stins din viață la începutul acestei lui, 33.

Ivana și Donald Trump, casă de dimensiunea unui castel

La momentul achiziției, Ivana remodela hotelul plaza din Manhattan, pe care Donald avea să-l cumpere la începutul anilor 1980. Conacul a fost construit inițial în anul 1939, pentru Robert Hillas, președintele companiei Superheater din New York și cuprinde o construcție principală, dar și o casă de oaspeți. În interior se regăsesc un foișor cu trei etaje, scară dublă și camere pentru oaspeți, toate decorate diferit.

Vezi și: Ultimele clipe din viața Ivanei Trump, femeia din spatele brandului Donald Trump

O mare parte din decor oglindește, de asemenea, pe cel al hotelului „Plaza”, inclusiv alegerea de a „împânzi” casa cu foiță de aur. Până la urmă, la divorț, în anul 1992, Ivana a rămas cu conacul, 14 milioane de dolari și un apartament în Trump Plaza. Tot ea a vândut vila impresionantă în anul 1998, pentru 15 milioane de dolari, iar noii proprietari l-au renovat într-un stil minimalist, renunțând la notele opulente alese de Donald Trump.

În prezent, proprietatea oferă și terenuri de tenis, piscină interioare, saună și apartamente pentru oaspeți, nu camere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg